Arama sonuçları: *

1. mattemre

Çözüldü✓ M2 ssd'ye Windows 10 yükleme

Denedim ama kabul etmiyor. Diski GPT yaptım başka bir hata verdi(hatayı hatırlamıyorum şuan) , tekrar MBR yapınca da GPT olmasını istiyor. Belki de benim diskte bir sorun vardır. Ama disk sağlıklı çalışıyor. Yarabbi beni neyle sınıyorsum 😅😅
  2. mattemre

Sorun çözülemedi. Samsung 870 evo 240 gb m2 ssd , GPT formatında windows 10 istiyor. Biosdan UEFI seçip denediğimde de kabul etmiyor. Cmd 'den ssd yi biçimlendirip MBR formatına aldığımda da kabul etmiyor. Eski bir HDD buldum buna windowsu kurup m2 ssd ye kopyalama işlemi yapacağım. Ama eminde...
  3. mattemre

Teşekür ederim yardımın için.
  4. mattemre

Usb den yüklüyorum , Usb ye mi gpt olarak yazdırmalıyım
  5. mattemre

Eskiden depolama olarak kullandığım m2 ssd ' yi bugün topladığım sisteme takıp Windows yükleyecektim ama böyle bir hataya maruz kaldım. Diski mdr ye çevirip yüklemeyi denedim yüklendi ama Windows açılmadı. Onarma menüsü bile gelmedi 1614793510 Eskiden laptopda kullanıyordum
  6. mattemre

Çözüldü✓ İşlemciyi takmadan bilgisayar çalışır mı?

Ama benim power supply bile çalışmadı. Yani tuşa basıyorum hiçbir tepki vermiyor. Aynı fişe takmadan basmış gibi oluyor
  7. mattemre

Yardımınız için teşekkür ederim. Az önce bir konu daha açmıştım ama bazı karaktersiz insanlar taşşağa aldı konuyu. Siz adamsınız .
  8. mattemre

Bilgisayarın bütün parçalarını taktım(işlemci hariç) power tuşuna bastım herhangi bir reaksiyon olmadı. Psu bile çalışmadı. Bu normal mi? Yoksa psu nun çalışıp ekrana hata vermesi falan mı lazım. PSU 'yu sıfır aldım. Bozuk diye de şüphelenmeye başladım.
  9. mattemre

İşlemci ve ekran kartı olmadan çalışırmı?

Ciddi bişey soruyoz. Taşşaa alıyorsunuz. Ayıp be
  10. mattemre

İşlemci ve ekran kartı olmadan çalışırmı?

Sharkoon LIT 100 kada sharkoon 650W PSU , b450m-k pro ve corsair vengeance 3200mhz ram var. Ben bunları taktım. Anakartımda ARGB girişi olmadığı için resimdeki kabloyu takamadım. Bğtün kabloları taktım. Power tuşuna bastım ama hiçbirşey olmadı. PSU çalışmadı. Acaba işlemci ve ekran kartı...
Top Bottom