Arama sonuçları: *

1. mert savage

Pc, power tuşuna basınca açılmıyor

kablolara bakın
  2. mert savage

Ekran kartım boşta 75 derece

ne alakası var ya adam videoda gördüklerini yaptıktan sonra bunlar olmuş macun temizlik falan alakası yok video linkini at durumu iyice anlatıp başka forumlarda konu aç yardım alırsın belki
  3. mert savage

Ekran kartım boşta 75 derece

hangi yöntem sizin ekran kartınızın sıcaklığını düşürebilirki saçmalık voltajı düşürmeyi dene
  4. mert savage

Asus strix rtx 3090 ve Amd ryzen 9 5950x Psu tavsiyesi

GF1 DAHA İYİ Bir internet sitesinde sıralama yapmışlar başa seasonic koyulmuş diye burada öneremezsin f5 çek Alıntıdır via technopat Güç: Seasonic Focus Plus Gold 12V kanalından 840W güç verebiliyor. GF1 12V kanalından gücünün tamamını (850W) verebiliyor. Topoloji: İkisinde de DC to DC ve...
  5. mert savage

Asus strix rtx 3090 ve Amd ryzen 9 5950x Psu tavsiyesi

https://www.sinerji.gen.tr/thermaltake-850w-toughpower-gf1-80-gold-tam-moduler-guc-kaynagi-p-36118 daha iyisi yoktur bu bütçede ki bütün rakiplerinden daha iyi 850w yeter
  6. mert savage

Minidump dosyalarını nasıl yorumlarım ?

Amacım minidump dosyalarına baktığımda şikayeti olan arkadaşa durumu anlatmak ama nasıl yorumlayacağım bilmiyorum. Rehber video atacak veya kendisi anlatıcak olan var mı ? biliyorsanız nasıl öğrendiniz ?
  7. mert savage

rx550 i5 650ye darboğaz yapar mı

nasıl
  8. mert savage

rx550 i5 650ye darboğaz yapar mı

darboğaz yapar
  9. mert savage

Mavi Ekran Yedim! Minidump dosyası konuda

talha muratın 1 dediği 2 tutmuyo valla D::DDD
  10. mert savage

DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED-GPU Crash

yönetici olarak çalıştırıp girmeyi dener misiniz
  11. mert savage

Bu Parçalar uyumlu mu? ?

uyumlu psu modelini söyler misin ? eğer ram alınmamışsa 3200 mhz ve üstü tercih et
  12. mert savage

Bu parçalar uyumlu mu? ?

h410 dan aklımda kaldı
  13. mert savage

Bu parçalar uyumlu mu? ?

b560 olupta uygun fiyatlı anakart yok h510 alınabilir
  14. mert savage

Bu parçalar uyumlu mu? ?

kasa ve psu modellerinizi söyleyin 11. nesil için h510 veya h560 lazım
  15. mert savage

GA-H55M-S2V Anakart X3440 İşlemciyi Desteklemiyor mu?

lga 1156 destekliyor
  16. mert savage

Boş ssdimi nasıl kullanabilirim?

dediğini anlamadım içinde olan dosyalarla birlikte yeni bilgisayarında mı kullancaksın bizden de laptoptaki ssd pc takılır mı onun cevabını mı istiyorsun
  17. mert savage

Yanlışlıkla Fast Boot u açtım Biosa giremiyorum

Bilgisayar açıkken shift tuşuna basılı tutarak yeniden başlat butonuna tıkla. açılan menüde sorun gider, gelişmiş seçenekler, UEFI Donanım yazılımı ayarları butonlarına sırayla basarak BIOS a girersin. Bende böyle giriyorum . Videosu da budur ben böyle öğrendim . İşe yaradıktan sonra en iyi...
  18. mert savage

Sistem kendini yeniden başlattı

Mavi ekran alıyon minidump dosyaları yk şuna bak bi https://www.technopat.net/sosyal/konu/machine_check_exception-mavi-ekran-hatasi.1007903/
  19. mert savage

Ryzen 5 3500 RTX 2060S low gpu usage sorunu

Overclock yapabilirsin ayrıca 2k da oynamayı dene biosun güncel mi ?
Top Bottom