Arama sonuçları: *

1. merthenics.guler

3070 Ekran Kartlı Sistemim LoL'de Drop yiyor

Bu tarz durumlarda temiz bir format atıp güncel driverlerı yüklemek en sağlıklısı olacaktır , sorunun donanımsal olduğunu düşünmüyorum 1737803255 Bios güncellemesi var ise onu da yapın
  2. merthenics.guler

Memory Integrity'i açamıyorum.

Şunu açıp dener misin 1736426137 Cihaz güvenliği > çekirdek yalıtım sekmesinde 1736426161 Sonrasında yeniden başlatmayı unutma ama
  3. merthenics.guler

Windows 11 e geçince D diski gözükmüyor

diskin alanı normalde de 480-512 gb ise c tek parça olmuş D'de verilerin var ise muhtemelen C nin içinde windows.old klasöründe yer alıyordur
  4. merthenics.guler

Windows 11 e geçince D diski gözükmüyor

Disk yönetimi kısmından ss atar mısın
  5. merthenics.guler

Yeni topladığım sistemde performans sorunu yaşıyorum.

Biosu restore default yapın hocam resize bar özelliğini açın xmp kapalı kalsın oyunları ve masaüstünü deneyin
  6. merthenics.guler

1735907148 Atgıt yöneticisi kısmında sistem aygıtları alanından gpıo sürümünü atabilir misin 1735907179 Ayrıca bios la ilgili bir sorunun da olaiblir xmp profili açmamışsın galiba 5200 mhz çalışıyor ramin
  7. merthenics.guler

Aygıt yöneticisinden ekran kartının sürümünü iletebilir misin ? 1735904638 https://www.amd.com/en/support/download/drivers.html 1735904679 Sana attığım linkten ss teki download windows driver butonuna tıklayarak driverları günceller misin 1735904738 Ve son olarak görev yöneticisinden ramlerin...
  8. merthenics.guler

Lolde dikey senkronizasyon açarak dener misin ? 1735900815 Bu arada birkaç ayara daha bakmanı isteyecem 1735900859 ayarlar >sistem>ekran>grafikler>gelişmiş grafik ayarları kısmında tikler seçili mi bakar mısın
  9. merthenics.guler

Ben de 24h2 kullanıyorum 3 bilgisayarımda ama iyi çalışıyorlar bir sorun yaşamadım , ss lere baktığımda anormal bişey göremedim 1735899163 kasmanın videosunu çekebilir misin ?
  10. merthenics.guler

Aygıt yöneticisi , görev yöneticisi kısmından ss atar mısın bakalım oralara 1735897805 Ayrıca windows update te yapmayı denedin mi ?
  11. merthenics.guler

Işlemci indirme yaparken nedense çok yüksek hızda çalışıyor

Windows güncellemesi inerken değil kurulurken oluyor aslında , indiriliyor olarak yazıyor olabilir bazen bugta kalıyor ama aslında kurulum yapıyordur , bellek etinliğine bakarsan bir andaki fırlamayı görebilirsin kurulumda normaldir
  12. merthenics.guler

PC KENDİ KENDİNE WİN 11 GÜNCELLEDİ

windows update > gelişmiş seçenekler > kurtarma > go back yada geri dön gibisinden bir ibare olacak oradan tekrar windows 10 da dönebilirsin
  13. merthenics.guler

Windows Update temizleme dosyası silinmiyor

24H2 Sürümü mü ?
  14. merthenics.guler

bilgisayarım Neyden Kaynaklı Kasıyor ?

şuan %1 gözüküyor ilginç 1729522182 performans kısmına tekrar girince %100 mü oluyor
  15. merthenics.guler

bunlar değil de 1729522075 görev yöneticisi kısmından işlemler alanını atar mısın 1729522086 bişey ekran kartını sömürüyor
  16. merthenics.guler

En Stabil Rufus Sürümü Hangisi? Yeniden format atacağım.

tüm tikleri kaldırın hocam
  17. merthenics.guler

oyun falan mı açık ekran kartın %100 çalışıyor
  18. merthenics.guler

Windows görev yöneticisinden performans ve işlemler kısmından belleğe göre sıralamada ekran resmi atar mısın
  19. merthenics.guler

En Stabil Rufus Sürümü Hangisi? Yeniden format atacağım.

Şuana kadar bir fark görmedim sürümler arasında hepsi aynı işlevi aynı sürede yapıyor , son sürümü öneririrm
  20. merthenics.guler

windows güncellemelerini yapıyor musun ?
Top Bottom