Arama sonuçları: *

1. mertyılmaz

Olması Gerekenden Düşük Fps

İşlemciyi değiştirmek ölü yatırım olur ilerisi için. AM5 e geçeceğim sonraki sistemde çünkü
  2. mertyılmaz

Evet zayıf zaten ama internetteki testlerde alması gerekenden daha az performans gösteriyor
  3. mertyılmaz

Selamlar ekran kartım 4060ti 16gb. İşlemcim r5 3600. Cyberbunk 2077 oyununda ultra ayarlarda ortalama 60-65 fps alıyorum. Youtube videolarında insanlar 85 fps alıyor minimum. Daha önceden işlemcime UV yapmıştım ama çok fazla değildi. Bu kadar performans kaybına sebep olur mu? Ekran kartımda...
  4. mertyılmaz

Her zamankinden daha düşük fps almak

Herhangi bir program kullanmamış
  5. mertyılmaz

Her zamankinden daha düşük fps almak

Arkadaşım bilgisayarında r5 1600, rx 580 ekran kartını kullanıyor ama fps'i alması gerekenden 40 fps daha düşük. Sistemini alalı yaklaşık olarak 1 yıl oluyor ve 1 yıl içerisinde sadece tozluklarını temizlediğini söylüyor. Sizce sorun neyden kaynaklanıyor olabilir?
  6. mertyılmaz

Eplay üyeliği fifa 21

Bu üyeliği aldığım zaman fifa 21 i oynayabilecek miyim?
  7. mertyılmaz

işlemcim %100 ekran kartı %20 lerde geziyor sebebi nedir

hayır oyuna ilk girdiğimde olmuyor aksiyona girdiğimde de olmuyor aradan 30 dakika gibi bir süre geçiyor sonrasında başlıyor
  8. mertyılmaz

16 gb ram dikey senkronizasyon kapalı
  9. mertyılmaz

açıyorum başlarda sorun olmuyor oyun sonradan darboğaz yapmaya başlıyor 1612179448 ama sadece bu oyunda oluyor
  10. mertyılmaz

evet ama 2k ve 4k ya alınca ekranda kırılmalar meydana geliyor
  11. mertyılmaz

Bu sorunum bir türlü düzelmedi. Sonrasında yine aynı şeyler olmaya başladı. Hatta ekran kartını artık %1 kullanıp full işlemciye abanmaya başladı oyun. Bunu nasıl çözebilirim?
  12. mertyılmaz

zaten en yüksekte :D teşekkürler yardımlarınız için.
  13. mertyılmaz

Şu anda oyunun dosyalarını doğrulayıp bir daha deneyeceğim. Belki de indirirken eksik indirdi bazı dosyaları. 1611143802 Şu anda da değerler böyle darboğaz biraz azalmış görünüyor. Akıcılığı hissedebiliyorum. Ama hala var, eğer ben darboğazlı şekilde oynamaya devam edersem herhangi bir...
  14. mertyılmaz

Masaüstü sistemim imzada yazıyor.
  15. mertyılmaz

ama zaten grafikler ultrada çözünürlüğü de en yüksek 4k ya çekebiliyorum 2k seçeneği yok. 4k ya çektiğim zaman 15-20 fps alıyor.
  16. mertyılmaz

çözünürlüğü arttırdığımda ekran kartına binen yük artmaz mı?
  17. mertyılmaz

Oyunun adı DC Universe Online çok eski bir oyun yüksek sistem istemiyor aylar önce indirdiğimde böyle bir sorunla karşılaşmıyordum oyunda 60 fps i hissedebiliyordum ama şu anda gördüğüm kadarıyla ekran kartı yatıyor çalışmıyor bile. Bunu düzeltmek için grafikleri en yükseğe çektim ama bir...
  18. mertyılmaz

Hangisi dahili (onboard) bileşenlerden değildir?

A-Ses kartı B-Radyo kartı C-Ağ kartı D-FireWire denetleyicisi E-Raid denetleyicisi cevap nedir?
  19. mertyılmaz

W10 Geçme diyen arkadaslar buyrun gelin

tamam abi kızma
Top Bottom