Arama sonuçları: *

1. mfatihonur

Lenovo loq Biosta Vmd gözükmüyor

ssd tabi ki flash belleğe dokunma 1731331984 ne demek rica ederim
  2. mfatihonur

deneyip bilgi verir misin?
  3. mfatihonur

fotoğraf atabilir misin 1731330539 467F i seçmen lazım onu denesene ilk.
  4. mfatihonur

@ju3x https://we.tl/t-xvcP5fWPYd?utm_campaign=TRN_TDL_05&utm_source=sendgrid&utm_medium=email&trk=TRN_TDL_05 we transfere yükledim bu VMD zipini çıkartıp klasör olarak format usbsinin içine at sonra tekrardan gir format ekranına disk seçme yerinde sol aşağıda gözat yazıyor oradan attığım...
  5. mfatihonur

evet kurmayacaksın sadece bir klasör atacaksın o sürücü ekranına tekrardan gireceksin orada sürücü yükle yapıp ilk o dosyayı atacaksın sonra diskin gözükecek.
  6. mfatihonur

aynı flash ile yapabilirsin başka bir bilgisayar var mı elinde? 1731328801 ben sana zip oluşturup atıyorum biraz karışık yapması
  7. mfatihonur

sürücü bulamadıysa dosyaları flasha atıp oradan kurabilirsin vmd sürücülerini 1731328569 işlemcin nedir?
  8. mfatihonur

VALORANTDA ALDIGIM FPS NORMALMI?

aynı sistem bende de var 600 fps oynuyorum dc den ekle beni yardımcı olayım nick: fatih9
  9. mfatihonur

DDR 5 SİSTEM MONTAJI

7500f ve 7600 arasında çok ufak farklar var ben de yeni topladım parçaların gelmesini bekliyorum hazır kasan şuan montajı yapılı seninkinin zaten. işlemciyi sökmekle uğraşma anakartın üzerindeki bağlantıların fotoğrafını çek veya anlamaya çalış aynı şekilde yeni anakarta da aynı bağlantıları...
  10. mfatihonur

Vatandan yeni aldığım hazır sistemin işlemci sıcaklığı fazla

gaming genden thermalright phantom spirit alıp boşta 35 dereceye karar düşünebilirsin işlemcini aşırı iyi tavsiye ederim.
  11. mfatihonur

overclock için yardım lazım

stok soğutucun var sanırım işlemcin ısınır tavsiye etmiyorum. ekran kartının da basitçe amd nin uygulamasından yapılabiliyor.
  12. mfatihonur

evet farkettim o yüzden çözüldü yazdım :D
  13. mfatihonur

konu çözüldü zaten.
  14. mfatihonur

xmp yazanı seç kaydet çık 4000 e manuel alma
  15. mfatihonur

4000 e çekme ramlerin 3600 mhz 3600 de bırak otomatik profil var ise onu kullan
  16. mfatihonur

F2 tuşuyla BIOS'a giremiyorsan, DELETE tuşunu deneyerek girmeye çalışabilirsin. BIOS'a nasıl girileceğini bilmiyorsan, bilgisayarı açma tuşuna basılı tut, ardından F2 veya DELETE tuşlarına (hangisidir denemen lazım) arka arkaya sürekli basarak BIOS ekranını açmaya çalış. Girdikten sonra...
  17. mfatihonur

Çözüldü✓ Bilgisayarı açınca mouse çalışmıyor

usb 2.0 portuna takıp dener misin? driver booster deneyebilirsin ücretsiz sürümü
Top Bottom