Arama sonuçları: *

1. miabeyefendi

Ryzen 5 3600 ve Rtx 4060'lı sistemde bazı oyunlarda düşük fps sorunu

Bence ilk olarak sıfır bir şekilde windows kur, driverleri manuel kur, bios updatelerini gerçekleştir, kafam basar dersen manuel yok ben anlamam o işlerden dersen ryzen master üzerinden Auto-OC yap. Windowsunu optimize et, grafik, sanal ram, gizlilik vs (ShutUp10) kullanabilirsin.
  2. miabeyefendi

Ryzen 5 3600 ve Rtx 4060'lı sistemde bazı oyunlarda düşük fps sorunu

Söyledikleri gibi İşlemci ekran kartına yetişemiyor kısaca darboğaz var. Her test ve her sistem bir değil, senin internetten benzer bir ürünle kıyaslayabilmen için Tüm parçaların denk olması gerekiyor. Diyelim adam 3600Mhz ram kullanıyor, senin sisteminde 3200Mhz var otomatik olarak adam senden...
  3. miabeyefendi

Dns değiştirdim internet gitti

Microsoft üzerinden değiştirdiğiniz DNS ayarları ISS tarafından sağlanan internetin kesilmesine sebep olmaz. Altyapı arızanız vardır.
  4. miabeyefendi

1 Haftalık RTX 4060 Sistemimde Drop Sorunu

Windows yanılmıyorsam 7GB falan tutuyor, driverler için yer kalmayabilir. Deneyebilirsin, zaten ilk iso için rufusdan windows'u ayarlıyorsun...
  5. miabeyefendi

Evet lakin ayarlardan sıfırlamak bizim Temiz Kurulum (Hard Format) dediğimiz işlemi sağlamıyor, sadece görünürde aktif olarak kullandığın Kullanıcıyı Sıfırlamış oluyorsun. SFC ve DISM komutları ile windows onarım yapabilirsin fakat problemin direkt Driver ve Windows tabanlı olduğunu düşünüyorum...
  6. miabeyefendi

Hmm anladım, o zaman biraz yorulacaksınız. Öncelikle min 16gb bir USB bulmanızı öneriyorum. İlk olarak Rufus indirin, ardından Windows 10 22H2 Build 19045.***** indireceğiz Media Creation Tool sayfasına gidin, Opera'da "Öğeyi denetle" Mozilla Firefox'da "Denetle" Microsoft Edge ve Chrome'da...
  7. miabeyefendi

Ryzen 7 7800x3d rtx 4080 1080p de darboğaz yaparmı?

Merhaba! Ryzen 7 7800X3D ve RTX 4080 gibi güçlü bir işlemci ve ekran kartını 1080P çözünürlükte kullanmak algılayacağınız şekilde bir darboğaz yaratmaz burada karşımıza çıkan husus performans bakımından oynanacak oyuna, yapılacak işleme göre performans değişikliği olacaktır diyebilirim...
  8. miabeyefendi

Selam! Gördüğüm kadarı ile 2 farklı model ram kullanıyorsun, ram her zaman marka-model denk olmadığı hususlarda problem yaratabiliyor. Sorunun ana kaynağı direkt olarak bu olabilir, tek modül ile deneyip gözlemlemeni tavsiye ediyorum. Bu husus dışında bazı hususlar önemli, PSU marka model ve...
  9. miabeyefendi

Kendi kendine masaüstüne dönüyor

Bende de aynı problem var, Razer mi kullanıyoruz? Sanki uygulamasını kapatınca çözüldü gibi...
Top Bottom