Arama sonuçları: *

1. M

Memtest86 test sonuçları

Hocam ben ikisini beraber yapmıştım. Sonradan sorun hangisinde anlamak için tek tek yaptım.
  2. M

Memtest86 test sonuçları

Tekrardan merhaba hocam. BIOS en yeni sürümü ve ondan önceki iki sürümü ile de sonuçlar aynı. Tek tek memtes86 testi denediğimde birinden başarılı bir şekilde geçti. Diğerinden zaten fazla hata aldığı için yarıda bırakıyor. Bence yazılımsal bir sorun olsa ikisinde de sıkıntı çıkardı. Hata veren...
  3. M

Memtest86 test sonuçları

Tamamdır teşekkürler.
  4. M

Memtest86 test sonuçları

Sizin testinizi test ederim onda sıkıntı yok. Ben kendi arkadaşımın ramlarinide test ettirdim sorun çıkmadı. Eğer anakart modelim ile onun ramleri uyumlu ise alıp daha hızlı sonuça ulaşabilirim bence.
  5. M

Memtest86 test sonuçları

Hocam bir de farklı arkadaşımın ramı ile test etsem sorunun yazılımsal ya da donanımsal olduğunu daha kolay anlarım gibi.
  6. M

Memtest86 test sonuçları

Şöyle minidump dosyalarımı da atıyım belki sorun burdan çözülür. https://drive.google.com/file/d/1RlA0uqnVT4wPY0erSpq4ZSxhfyk51YjW/view?usp=sharing 1638025492 Peki denerim. Yazılımsal bir sorun ise nasıl çözebilirim bilginiz var mı ?
  7. M

Memtest86 test sonuçları

Direkt kendi yapıyor ya simdi yeniden başlat diyorum kendi test yapıyor herhangi bir seçenek sunmuyor.
  8. M

Memtest86 test sonuçları

Merhaba, HyperX Fury 3200MHz CL16 RAM kullanıyorum. Oyunlarda durduk yere masaüstüne atıyordu bundan dolayı testler yapmaya başladım. Fakat sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Memtest log dosyalarını kayıtlarını bulamadım ama kamera ile çektiğim sorunlar var. Ayrıyeten Windows bellek...
  9. M

Windows bellek tanımla sonuçları

Merhabalar, Windows bellek tanımlama testi yaptım çünkü bazı oyunlar hata vermeden masaüstüne atıyordu. Sistem bileşenlerim R5 2600, RTX 2060, MSI B450M Gaming Plus ve HyperX 8 GB Fury RGB 8 GB 3200MHz CL16'dir. Bir yazılımsal sorun mu yoksa direkt belleklerden mi kaynaklanıyor ? Windows Memory...
  10. M

R5 2600 sistemde oyunlar kendini kapatıyor

Peki denerim ama bu sorun neden oluyor peki boşuna mı 3200mhz alıyoruz.
  11. M

Ramları 3200Mhz kullanıyorum. Ama dediğim olay her zaman gerçekleşmiyor nasıl kontrol edicem ki.
  12. M

Anlamadığım şekilde bazı oyunlar hiçbir hata vermeden kapanıyor. Formatta attım. Sorunu çözemedim. Bilgisayar bileşenlerim: R5 2600, MSI B450M, MSI RTX2060 ve 16 GB 3200MHz CL16 RAM'lere sahibim. Yazılımsal bir sorun olduğundan şüpheleniyorum. Şuan en çok Valorantta karşıma çıkıyor.
  13. M

Bilgisayardan bir ses gelip ekran siyah oluyor

Merhaba bununla alakalı daha önce de konu açmıştım. Ondan sonra bir süre olmadı. Dün bir kez daha yaşadım bu olayı nedenini çözemedim. Bilgisayar bileşenlerim RTX 2060, R5 2600, 16 GB RAM, 600 +80 PSU, SSD ve HDD kullanıyorum. Acaba görüntüyü G-Sync kullanmak için DVI portundan alıyorum onunla...
Top Bottom