Arama sonuçları: *

1. M

Msi afterburner cpu sıcaklığı seçeneklerden kayboldu yardım lütfen

Merhaba. Düne kadar hiç bir problem olmadan oyunlar da kullandığım program cpu sıcaklığını göstermez oldu ayarlardan baktım düzelmedi
  2. M

650 Tomahawk Bios ayarları hk.

Bende de aynı anakart var xpg Lancer 16x2 6000 MHz cl30 ram var sadece ram ayarı yaptım başka ayar gerekli mi?
  3. M

Tplink TD-W9970 torrent indirme var mı

Konu adından da anlaşılacağı gibi torrent indiriliyor mu sürekli seed için bilgisayarı açık tutmak istemiyorum
  4. M

Pc download için açık bırakıyorum kapanıyor?

Onları kapattım
  5. M

Dengeli modda
  6. M

Merhaba arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim gibi pc yi açık bırakıyorum download için kendiliğinden kapanıyor güç ayarlarında her şey kapalı saatlerce oyun oynuyorum ısınmıyor da kapanmıyor da corsair h150i rgb hydro 360 mm sıvı soğutma kullanıyorum ekran kartı 3 fanlı palit rtx 3080 73 dereceyi...
  7. M

msi afterburner fps vs diğer değerler steam uygulamasında çalışmıyor

Konu hakkında bilgili arkadaşlar yardım istiyorum
  8. M

msi afterburner steam da çalışmıyor

Yardım istiyorum
  9. M

msi b550 a pro ses sorunu

Eve geçtiğim de deneyeceğim. Teşekkür ederim.
  10. M

Yalnız bende ses seçeneklerin de hoparlör bile görünmüyor
  11. M

Selamun Aleyküm. Değerli arkadaşlar anakartın bios güncellemesini yaptım. Sitesinden driverlarını indirdim. Windows 10 pro kurdum. Hiç bir şekilde anakartın yeşil renkte olan ses çıkışından hoparlör ve kulaklık bağlamama rağmen ses alamıyorum. Sitede paylaşılmıştı anakart indirimli amazondan...
  12. M

msi b550 a pro anakart ses sorunu

Arkadaşlar bilgisayardan usb kulaklık kullanıyorum ses geliyor monitörden ses geliyor hoparlörlerden ses gelmiyor ses seçeneklerinde hoparlör çıkmıyor yardım istiyorum
  13. M

Msi̇ B550 A Pro Hoparlör Yok

Merhaba. Asus Tuf Gaming vg27aq1a monitör kullanıyorum bilgisayarım onun hoparlörünü görüyor. 2+1 creative hoparlörümü görmüyor. Ses çıkışı yok. Sinir oldum. Lütfen yardım edin.
Top Bottom