Arama sonuçları: *

1. morocco

Ailem benden habersiz toplama kasa satın almiş

EBA CANAVARI
  2. morocco

Laptop'a format attıktan sonra wifi bağlanamama

Hocam dediklerinizi denedim ama olmadı. Çözümü 8.1 atmak ile buldum acikcasi.
  3. morocco

Laptop'a format attıktan sonra wifi bağlanamama

Laptop'a windows7 temiz kurulum yaptım. Sabahtan beri wifi driverı indirmeyi deniyorum fakat hala wifi yerine bilgisayarın üstünde X sembolu olan sembol gözüküyor. Model Asus X55A. Hangi driveri indirmeliyim?
  4. morocco

Office programları açamama sorunu

Bir office dosyası açmak istediğimde beni Google'ye yönlendiriyor. Eskiden direkt bilgisayarda uygulamayı açabiliyordum. Ne yapmam gerekiyor ? İnternette herhangi bir bilgi bulamadım. Dosyaya tıkladığımda office açılıyor ardından Google üzerinden dosyaya erişim sağlıyorum yani. Bilgisayarda o...
  5. morocco

wahtsapp web kod okumuyo namussuz

ya :D
  6. morocco

Kulaklık ses seviyesinin ayarlanamaması

Merhabalar, Ses seviyesi kaç olursa olsun %100 olarak çıkıyor ses. Değişmiyor yani. Kulaklıktaki menüden yaptıgımda da ses seviyesi değişmiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  7. morocco

Bu Bilgisayar CS GO Kaldırır mı?

15-30 fps arası alırsın
  8. morocco

Google da aratınca saçma şeyler çıkıyor

Çerezleri ve geçmişi silin. Hesabınızdan çıkış yapın
  9. morocco

Normal CS GO Rekabetçi ile Faceit rekabetin farkı neler?

128Tick olması çok büyük bir artı.
  10. morocco

Normal CS GO Rekabetçi ile Faceit rekabetin farkı neler?

Faceİt'te hile karşına daha az gelir. Oyuncu kitlesi daha iyi oynar ve daha kalitelidir. MM'deki gibi troll çok olmaz.
  11. morocco

PC Klavye mouse u okumuyor

Aynısını yaşadım, formatla çözebildim. Belki başka bir çözüm vardır,bilmiyorum.
  12. morocco

Bilgisayara virüs girdiğse en fazla ne olabilir?

Belki Türkçe öğretebilirler.
  13. morocco

MONİTÖRÜME GÖRÜNTÜ GELMİYOR

HDMI kablosunu ekran kartına taktığınızdan emin misiniz?
  14. morocco

USB Aygıtı Tanınamadı - Hata Kodu 43 Sorunu

Bilgisayarın usb portlarının hepsi çalışıyor fakat klavyeyi taktığımızda aygıt yöneticisinde "Bilinmeyen Usb aygıtı" sorunu ortaya çıkıyor.Üstüne tıkladığımızda ise hata kodu 43 sorunuyla karsılasıyorum. İnternetteki çözümleri denedim fakat pek yardımcı olmadı. Yardım edebilir misiniz ?
  15. morocco

Babamın bilgisayarcı arkadaşı siyah ekran sorununu Windows Deneme Sürümüne Bağladı

İlla ki götüreceksen ramlerin fotoğraflarını, ekran kartının seri sürümünün falan fotoğrafını çek.
  16. morocco

Gamegaraj'dan pc aldım ama kapanıyor

Düşey Senkronizasyonu kapatın NVIDIA DENETIM MASASI'ndan
  17. morocco

Aliexpress PC Parçası alınır mı??

Vergi falan uğraşılmaz gibi.
  18. morocco

Monitörüm 60hz ama 66hz ye overclock yaptım sorun olur mu?

Dostum öyle değil. 75HZ monitörüm var fakat örnek olarak CS'yi 75fps sabit oynadığımda mouse çevirmek daha zor,stabil değil fakat 200-300 fps aralığında oynayınca oyun daha stabil gözüküyor.
  19. morocco

Youtube' oyun videosu atmak telif yermi.

ünlem koymuş parantez içinde. İroni yapıyor.
  20. morocco

[ACIL YARDIM] Bilgisayar Ekran Gelmeme ve BIOS girmeme hatası

Mouse'yi çıkarınca ve yeniden açtığımda sorun çözüldü. Şok içindeyim.Şuan windows kuruluyor. 1607951536 Windows kurulurken yeniden ekran gitti. Caps lock sayı ile değil sürekli yanıp sönüyor. 1607951699 +upup
Top Bottom