Arama sonuçları: *

1. M

Cs2 başlatma ekranında donuyor ve oyunda bazen takılıyor

Her hangi bir antivirüs programı mevcut mu? Birde işlemci ve ekran kartı nedir.
  2. M

Anakart ram uyumluluğu

Hocam buradan sizde bakabilir misiniz. https://www.msi.com/Motherboard/MPG-B650-CARBON-WIFI/Specification
  3. M

Bilgisayarda fan çalışıyor ama görüntü yok

Anakart güç kablosu takılımı hocam cpu için olan?
  4. M

Cs2 başlatma ekranında donuyor ve oyunda bazen takılıyor

Ben sorunun belirtilen kodlarla alakalı olduğunu sanmıyorum. Anakart marka model nedir?
  5. M

Darboğaz sorunu fps düşüklüğü

Görüntü Ayarlarına bağlı olarak değişiyor hocam. Bende RX6700 10 GB Ekran kartı ve R5 5600 İşlemci mevcut stabil olmamakla beraber 180-220-230 arasında geziyor fps.
  6. M

Darboğaz sorunu fps düşüklüğü

Hocam anlık düşüşler normal tab tuşuna filan bastığındamı düşünüyor.
  7. M

Oyun oynarken kasıyor

RX6700 - GTX4060 - 4060-Tİ bakabilirsiniz.
  8. M

Oyun oynarken kasıyor

O ekran kartı işlemci ile darboğaz yapıyordur. Ekran kartını yenilemeni tavsiye ederim.
  9. M

Sadece psu kaldı hangisini alayım

FSP Hydro G PRO 1000W 80+ Gold ATX 3.0 PCIe 5.0 Power Supply tercih edebilirsin hocam.
  10. M

Oyun oynarken kasıyor

İşlemciniz nedir ve raminiz ne kadar?
  11. M

Çözüldü✓ Bilgisayarımda oyunlarda eski performans artık yok

Normal hocam, Artık yeni çıkan oyunlar yüksek sistem gereksinimi istiyor. 2.Elden satıp üzerine para ekleyerek hazır sistemlerden alabilirsiniz.
  12. M

Yeni sistemde donma sorunu

Parçalarda uyumsuzluk varda dropmu oluyor acaba? Bilgisayarın özelliklerinide yazarsanız arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilirler.
  13. M

OYUN OYNARKEN KASADAN CIZIRTI SESİ GELİYOR

Coil whine hocam ileride dahada artıyor. Bu arada coil whine olan kart garaniye gitse işlem yapılıyormu?
  14. M

Yeni Sistem neden droplanır

SSD Ve Ram güncellediğinde muhtemelen sorun düzelecektir.
  15. M

R5 5500 sistemle ile Valorant oynanırken belli süre sonra FPS düşüyor

Performans düşüyor derken ne oluyor yani? Oyunda takılmalar mı oluyor. Fps mi düşüyor , kasıyor mu?
  16. M

Sapphire nitro + RX 5700 XT yük altında görüntü vermeyi kesiyor

Psu marka model nedir hocam. Birde kaç yıllık
  17. M

rtx 3090 oyunda 75 derece kasayı sogutamıyorum

Gayet iyi hocam, fazla değil.
  18. M

Ryzen 5 1600 - RX6700 Darboğaz Yapar mı?

Peki R5 5600 Tray işlemci alsam bir sorun yaşamam değil mi ? Birde nereden almam gerekir. Şu an En uygun DFS Bilgisayarda gözüküyor önerir misiniz??
  19. M

Ryzen 5 1600 - RX6700 Darboğaz Yapar mı?

Merhabalar, Dün RX6700 10 GB ekran kartı aldım. Şu an kullandığım Anakart Asus b350 Prime plus , işlemcide Ryzen 5 1600. Bilgisayarı yaklaşık 5-6 yıl önce toplamıştım. Mevcut ekran kartım Nvidia GTX1060 GB . Dün yeni kartı takıp cs 2 oyuna girdim fakat fps 80-110 arasında sürekli gidip geliyor...
Top Bottom