Arama sonuçları: *

1. M

Çözüldü✓ SSD çıkar tak yaptım ekran gitti

driverlar güncel mi esprisi yapmayı çok isterim ama gerek yok. ssd yi sökersen tabi kapanır pc. kapanmakla da kalmaz ssd bozulabilir
  2. M

Aldığım fps değeri normal mi?

Ram tek kanal 8 gbsa normal
  3. M

Hdd hataları hakkında

En üstteki SS'de bozuk sektörlerin değiştirilip düzeltildiği yazıyor yani bazı sektörler düzeltilmesine rağmen bozulmuş ilerde tekrar bozulabilir bi de bir ayar daha var crc yazan o da kabloyla alakalı bir şey galiba
  4. M

Mux Switch gereklimi

Gerekli. İşlemciye önem veren oyunlarda MUX switch olmayan laptoplar çok kötü performans veriyor. Yani benim laptop öyle ama işlemci 10300H olduğundan da olabilir. Ayrıca MUX switch olmadan pek çok Nvidia teknolojisini de kullanamazsın.
  5. M

Minecraft Düşük FPS Sorunu

Dahili ekran kartının devre dışı bırakılmadığı laptoplarda Minecraft aşırı az FPS veriyor nedenini ben de bilmiyorum. Laptopu harici ekranla kullanıp dahili ekran kartı devre dışı kalırsa çok rahat 200-300 FPS alırsın muhtemelen. Evde illaki televizyon vardır laptopu televizyona bağlayıp laptopu...
  6. M

oyunlarda pixelleşme oluyor yardım

Ekran kartın nedir?
  7. M

Hangi oyunda oluyor?
  8. M

Anti aliasing ile alakalı ayarlar açık mı?
  9. M

apex legends fps sorunu

Oyun içi sıcaklıklar, işlemci ve ekran kartı kullanımları ne kadar? https://www.technopat.net/2021/12/17/msi-afterburner-osd-gosterge-rehberi/
  10. M

apex legends fps sorunu

AMD'nin yazılımda tahmini FPS'i gösteren kısım mı var? Varsa bile doğruyu göstereceğini sanmıyorum sonuçta o tahmini. Kaç FPS alıyorsun ki CS ve valoda?
  11. M

apex legends fps sorunu

Bana 200 gibi gelmedi.
  12. M

başlatma menüsü çok kasıyor

Windows'un sorunu o zaman güncellemeyle düzelmesini beklemen gerek.
  13. M

Çözüldü✓ FORMAT ATARKEN BÖYLE HATA ALIYORUM

USB sürücüsünde olmayan bir driver istiyor olabilir. USB sürücüyü nasıl hazırladın? Ve SSD BIOS'da gözüküyor mu?
  14. M

Masaüstünde Bu Bilgisayara sağ tıkla > özellikler > gelişmiş sistem ayarları > performans kısmındaki ayarlar kısmından
  15. M

Çözüldü✓ FORMAT ATARKEN BÖYLE HATA ALIYORUM

Hata bu mu? Değilse hızlıresim e falan yükleyebilirsin fotoğrafını.
  16. M

Windows 11 mi kullanıyorsun? O sorun bende de var. 2-3 saniye PC donuyor ondan sonra açılıyor. Öyleyse Windows'un sorunu düzelmesini beklemen gerekebilir. Veya animasyonları devre dışı bırakmayı dene.
  17. M

Mesela hangi uygulama açıkken kasıyor? Ve bilgisayarı aldıktan beri mi böyle? Yoksa bilgisayarı aldıktan bir süre sonra mı bu sorun başladı?
  18. M

Uygulama derken açık olan herhangi bir şey mi? Yoksa sadece çok RAM yiyen bir uygulama açıkken mi?
  19. M

"A driver cannot load on this device" hatası

DDU ile ekran kartı sürücüsünü silip yüklemeyi dene. Ama önce ekran kartı sürücüsünü indir, DDU ile ekran kartı sürücüsünü sil, sildikten sonra interneti kapatıp indirdiğin sürücüyü kur.
  20. M

HP laptop secure boot açılmıyor

Restore factory default keys ayarı var BIOS'da. Onu seç açılıyor ayar.
Top Bottom