Arama sonuçları: *

1. N

Kasanın içerisine tükürük kaçtı

Hocam balgamlı değil kim dedi balgamlı diye
  2. N

Bazıları plastik üzerine gelirse sıkıntı çıkar diyor hocam bu kontak spreyi tam olarak nasıl kullanmalıyım ?
  3. N

Hocam bir marka model öneriniz var mıdır ? Kontak sprey sipariş verip spray gelene kadar kullanmamam en mantıklısı mı olur ?
  4. N

Balgam atarsam seneye yks tam puan garanti mı hocam ? 1711981813 Attığım videoya bakar mısınız hocam ?
  5. N

Hocam ben tükürüğü göremiyorum belki de ben körümdür o yüzden video çektim.
  6. N

Hocam balgamlı değildi. Sıvı şeklindeydi ama böyle ufak tane şeklinde değildi yani balgamda değil ama sanki az da değildi öyle diyeyim. Statik elektriği almaya çalışmıştım temizlemeye başlamadan önce acaba oksitlenme yapar mı ? 30dk dir böyle kasa. Yan yatırdım.
  7. N

Arkadaşlar önce bilgisayarı fişten çektim sonrasında PSU güç kablosunu çıkarttım ardından uzun süre güç tuşuna bastım ardından bas bırak bas bırak yaptım. Sonrasında PSU güç kablosunu takıp bu işlemleri tekrarladım ve güç kablosunu tekrar çıkarttım. Ardından kasanın ön panelini çıkartıp toz...
  8. N

Ekrana Görüntü Gelmedi

Ekrana görüntü geldi hocam hdmı takılması gerektiğini sanıyordu monitör bende tuslardan hallettim
  9. N

Ekrana Görüntü Gelmedi

Evet displayport kablosunu ekran kartına taktım fanlar falan dönüyor ama görüntü yok hdmı no Signal dedi 1659184659 @RevDeisDou Ekran kartı RGB si yaniyor ama fanları dönmüyor hocam sistem açılmadı.
  10. N

Ekrana Görüntü Gelmedi

Herşeyi bağladım hdmı no Signal dedi monitör o kadar.
Top Bottom