Arama sonuçları: *

1. oaK´

BİLGİSAYARIMI MAHALLE BİLGİSAYARCISINDA VERDİM MONTAJ ETSİN DİYE

kardeşim senin ekran kartı fazlalıktı onu kendime taktım borcun 200 lira
  2. oaK´

Bilgisayarım açılmıyor yardım edin lütfen

klavyede ışık yok 1728988634 bugün bilgisayarcıya gidiyim o zaman :(
  3. oaK´

Bilgisayarım açılmıyor yardım edin lütfen

Selamlar bilgisayarın güç tuşuna basıyorum fanlar yarım saniye dönüyor sonra tekrar kapanıyor pc ardından asla start almıyor, psuyu kapatıp biraz bekleyince sorunsuz açabiliyodum ama bugün öyle olmadı sizce nasıl düzeltebilirim? moraller gitti valla anakart fln gitmemiştir dimi
  4. oaK´

Kapattıktan sonra bilgisayar çöküyor?

sorunum hala devam ediyor + ilerliyor yardımcı olur musunuz
  5. oaK´

hocam zaten psu yu kapatıp açınca sorun düzeliyor, ama sorun pcyi kapattıktan sonra devam ediyor
  6. oaK´

Selamlar istanbulda ki şiddetli yağışdan sonra bilgisayarımda bi sorun çıktı, bilgisayarı kapattım gece 4 gibi ertesi gün açmaya çalıştım açılır gibi oldu fanlar döndü ardından pc kapandı ekran gelmeden. Geri açmaya çalıştım ama power tuşu çalışmıyordu, psuyu kapatıp açtım tekrar açmaya...
  7. oaK´

ekranda çizgiler çıkmaya başladı

hayır lisanslı
  8. oaK´

ekranda çizgiler çıkmaya başladı

özellikle photoshopta oluyor nedenini bilmiyorum, yazılımsal bi sorun mu ekran kartıyla mı alakalı yoksa başka bi şeyden mi nerden öğrenebilirim?
  9. oaK´

termal macun önerisi

hocam ben şey yapcam tepeden çok az nokta şeklinde bırakcam o kendi basıncıyla yapışır zaten
  10. oaK´

termal macun önerisi

saolun hocamlar adamsınız almam gereken başka bi şey var mıdır?
  11. oaK´

termal macun önerisi

arkdşlar pcyi komple iç dış detaylı temizlicem de termal macun önerisi lazım mx4 orjinal nerde var veya daha iyi macun var mı 150 200 civarlarında ek olarak almam gereken başka şeylerde var mı?
  12. oaK´

Bilgisayarım programlarda kasıyor

hocam takip edemiyom ki çok anlık oluyo, photoshop kısmında bakıyorum her şey normal duruyo
  13. oaK´

Bilgisayarım programlarda kasıyor

Hocamlar, ben mesela tasarım yapıcam photoshop açıyorum program bi 5 dk kasıyor ondan sonra takıla takıla devam ediyor 10 dk sonunda en akışkan haline gelmiş oluyor. Onun dışında arada drop yiorum programda olsun chromeda gezerken olsun oyunlarda olsun vs. Bu sorunlar bende bayadır vardı ama...
  14. oaK´

Fanlarim Çalişmiyor Aci̇l Yardim Edebi̇li̇r Mi̇si̇ni̇z

hocam kabloları anakart kitapçığına göre taktığınıza emin misiniz? rgb ve fan kabloları 3 pinli diye biliyorum. Yerlerini karıştırmış olabilirsiniz.
  15. oaK´

Fanlarim Çalişmiyor Aci̇l Yardim Edebi̇li̇r Mi̇si̇ni̇z

fanın hangi kablolarını taktın ve kaç kablo vardı fanda hocam
  16. oaK´

Apple Macbook Isınma sorunu

inan bilmiyorum hocam fiziksel olarak incelemeden ne desem boş. istanbuldaysanız apple servisi bol baya diğer illere göre randevu alıp gösterin bence
  17. oaK´

hocam bende de macbook air var m2 li modeli, şöyle macbooklarda fan yok. Yeni güncellemeler geldikçe yük miktarıda değiştiği için ısınması normal ancak ne kadar ısınmadan bahsediyorsunuz bilmiyorum. Mesela kış ayında boşta 29 derece olan macbook şuan boşta 40 derece civarında. Bence normal...
  18. oaK´

hangi işlemci 1720137186 ve kaç derece oluyor
  19. oaK´

hangi model
  20. oaK´

Bilgisayarıma sürekli drop giriyor?

hocamlar yeni formatladığım pcye saçma şekilde drop giriyor paso. Forzadayken anlık takılma oluyor valorantta ise böyle çok saliselik droplanıyor sonra düzeliyor gibi oluyor, oyun açıkken googledan bi şey açınca da youtube donuyor falan filan. r5 5500 rx570 500w psu var driver eski 2 yılın...
Top Bottom