Arama sonuçları: *

1. omfate

Çözüldü✓ RESET SW KABLOSU YOK

Tamam
  2. omfate

Bakayim hocam varsa denerim atarim foto da
  3. omfate

Reset tusuna ihtiyacım yok zaten sadece eksik olmasın diye dedim sagolasin 1738683286 Hocam kusura bakmayın ilk kez topluyorum çok anlayamadım. Ben simdi biraz daha detaylı yazıp anlatayım ne yaptığımı. Öncelikle bu paylaştığım sari uyari etiketi olan kabloyu PSU dan sata kablosu çekerek...
  4. omfate

Anakartim msi b50 gaming plus wifi anakarti . Bildiğim kadarıyla bu uygulamadan kontrol desteği var. Bu kabloyu çıkartıp oyle kullanabilir miyim
  5. omfate

Hocam disardayim şuan aksam eve gidince atayım şuan sistemi çalıştırdım sorunsuz çalışıyor ledler vs. Girişleri aynı dediğim şey sogutucu ayri marka acaba ikisi birbirine uyar mi
  6. omfate

Hocam ikinci yazdığıma ne diyiyorsun Rgb ler
  7. omfate

Kontrolcude yok direk psu dan çeksem olmaz mi 1738676951 1738677422 Hocam thermalright sivi sogutucu rgb si var.. kasa fani rgb si ile birlestirsem sikinti olue mu? Kontrolcuden ikisini idare eder miyim
  8. omfate

Ekran olarak bu kablo ne ise yarıyor 1738675670 Led tusu ledleri değiştirmek için mi
  9. omfate

Arkadaşlar DeepCool CH560 kasasını aldım. Reset sw kablosu yok fotoğraf birakiyorum
Top Bottom