Arama sonuçları: *

1. omuraycil

Videolar Neden Puslu Görünür?

bilgisi olan var mı ?
  2. omuraycil

Videolar Neden Puslu Görünür?

Merhaba bilgisayarımda hangi harici Media Player uygulamasını yüklesem sol taraftaki gibi puslu görüntü oluyor. Windows 11 in kendi filmler uygulamasında sorun yok. Windows 11 güncel işletim sistemi 6700xt grafik kartı ve Klite codec kullanıyorum fakat Codecleri sildiğimde de durum değişmedi...
  3. omuraycil

Mikro USB Olan Şarj Soketlerini Type C ye Çevirmek ?

Elimde bunlardan var ama dönüştürücü kullanmak yerine direk soketi değiştirmek istiyorum
  4. omuraycil

Mikro USB Olan Şarj Soketlerini Type C ye Çevirmek ?

Merhaba elimde mikro USB ile sadece şarj olan Mouse ve kulaklık var bunların mikro usb soketini type c ye çevirmek mümkün mü? data transferi olmayacak.
  5. omuraycil

Asus Anakart Bios Düzeltme ?

Asus B450m Dragon ana kartımda BIOS güncellemek yaparken dondu 1-2 saat bekledim düzelmeyince kendim kapattım ve suan hiçbir şekilde açılmıyor. Nasıl düzeltebilirim. Servise göndermem gerekir mi? ve garantiden yapılır mı ?
  6. omuraycil

Biçimlendirdiğim Diski Eski Haline Getirebilir miyim?

Merhaba yanlışlıkla içinde dosyalarım olan 4tb kapasiteli dahili diskimi hızlı biçimlendirdim. sonrasında kullanmadım yaptığım işlemi geri alabilecek bir yazılım yöntem var mı? eğer yoksa klasik silinen dosya kurtarma kurtarma yöntemlerini mi denemeliyim ve önerdiğiniz başarılı olan program...
  7. omuraycil

2 ayrı bluetooth hoparlöre aynı anda bağlanmak mümkünmü?

Telefon değilde Windows ta lazım bana
  8. omuraycil

2 ayrı bluetooth hoparlöre aynı anda bağlanmak mümkünmü?

Merhaba bilgisayarımdaki Bluetooth 5.0 adaptörü ile iki ayrı bluetooth hoparlöre bağlanarak ikisinden de eşzamanlı ses alabilir miyim? bu mümkünmü?
  9. omuraycil

Sistemim Vga Işığı Yakıp Sistemi Açmıyor.

B550 Tomahawk anakart 5800X işlemci ve 6700XT Nitro+ ekran kartlı sistemimde bazen ana kartta VGA ışığı yanarak sistemi açmıyor. Reset tuşuna 2-3-4 defa basıp resetlediğim zaman sistemi açıyor. Açtıktan sonra hiçbir donanımda problem sorun olmuyor. Tüm testler başarılı oluyor. Bu sorunu nasıl...
  10. omuraycil

Düşük Güç Tüketimi İçin APU İşlemci Mantıklı mı?

Performans olarak tabii ki daha iyi ama performanslık pek bir isim olmayacak. Harici ekran kartı bana elektrik gideri olarak yük olmayacaksa ilerisi için 1600 daha mantıklı. Benim amacım indirme yaparken az elektrik tüketsin.
  11. omuraycil

darboğaz çok mu önemli bir şey?

Bence hazır fiyatları dipteyken 5500-5600 işlemci al sonra 3060-3070-3070ti vb ekran kartı alırsın.
  12. omuraycil

B450 anakartla uyumlu degiller diye duymustum dogru mu?
  13. omuraycil

Oyun için değil zaten imzamdaki sisteme sahibim bunu sadece uzun süren indirme işleri veya günlük işler için kullanıcam
  14. omuraycil

Kendime sadece indirme ve uzun süren işleri yapabilecek basit bir bilgisayar toplamak istiyorum. Elimde işlemci hariç AMD ana kart ve diğer donanımlar var fakat daha az enerji tüketmesi için Apu işlemci düşünüyorum. Elimde HD7870 ve 1060 ekran kartı var. Düşük güç tüketimi için Apu işlemcimi...
  15. omuraycil

Bilgisayarım GPU ışığı Yakıp Görüntü Vermiyor.

Surekli yapmiyor yaptigindada 1-2 reset sonrası aciliyor ama isletim sistemi ile ne alakasi olabilirki hic boot bile etmiyor 1672425323 Oyle olsa acildiktan sonrada sikinti yapmaz mi
  16. omuraycil

Bilgisayarım GPU ışığı Yakıp Görüntü Vermiyor.

Merhaba B550 Tomahawk ana kart 5800x İşlemcim var. Geçenlerde bir anda böyle bir sorun oluştu. Her zaman olmuyor ama bilgisayarı açmak için tuşa bastığımda ana kart start alıyor gpu arıza ışığı yanıyor ve ekrana görüntü gelmiyor, bazen 1 bazen 2 defa reset tuşuna basılınca normal açılıyor...
  17. omuraycil

DDR5 en iyi kombinasyon nedir? Ana kart İşlemci Ram için

Arkadaşlar İntel ve AMD olarak Alabileceğim en mantıklı F/P Ana kart İşlemci ve Ram almak istiyorum. Bana F/P olarak en iyi kombinasyon konusunda yardım eder misiniz?
  18. omuraycil

Gskill Ramler XMP Modunda Çalışmıyor

Guncel anakartta sorun olsa onceki ramlerim 4000 de calismazdi birde ileride islemciye oc icin 2*8 4000mhz mi ? Yoksa 32gb 3533Mhz olarak bunlarmi ? Suan ikiside elimde
  19. omuraycil

Uzerindeki cipler samsung ama hangi modeli bilmiyorum nasıl ogrenebilirim birde ne kadar kotu olursa olsun vad ettigi 3600 olan hizi her sekilde vermek zorunda degilmi ?
  20. omuraycil

XMP 1 de 3533Mhz yaptım şuan sorun yok gibi 25dk oyun oynadım atmadı normalde atardı bu kadar beklemezdi. bu ramleri şimdi 3600 veya daha üstünde kullanamazmıyım
Top Bottom