Arama sonuçları: *

1. O

Acil Yardım Bilgisayar Gitti :(

Adamsın reiisss oldu çok sağolasın
  2. O

Hepsi yerinde
  3. O

Arkadaşlar rdr2 oynarken bi anda kasa kendi kendine kapattı ve şuan hiç bir şekilde açılmıyor sorun nedir sizxe
  4. O

Ankara'da Bilgisayar Toplayacak Yer

Beraber montajdan sonra oyun oynayalım olmaz mı :((
  5. O

Yarın götürüp vereyim o zaman kendilerine söylemem gereken bir şey var mı toplayan kişiye
  6. O

Ankaraya bilet alayım 1649354754 Yav aslında Abdullaha yollasam hem toplar hem video çeker mi ki??
  7. O

Durun beni gaza getirmeyin :)) 1649354428 Bende bundan korkuyorum işte
  8. O

EKRAN KARTI: ASUS TUF GAMING Radeon RX 6900 XT İŞLEMCİ: AMD Ryzen 7 5800X İŞLEMCİ SOĞUTUCU: SilverStone PF360 ARGB 3x12cm Fan Intel & AMD Uyumlu 360mm ANAKART: MSI MAG B550M MORTAR DDR4 RAM: Crucial Ballistix Max RGB 16 GB (2x8) 4000 MHz DDR4 CL18 KASA: GamePower WARCRY PSU: MSI MPG A750GF 750W...
  9. O

Valla zarar veririm diye korkuyorum biri yaparken başında dursam çok daha iyi olur hemde kasa GamePower Warcry montajlara göre vs hava akışı değişiyormuş kasanın kusursuz olsun istiyorum yani
  10. O

Hallederler mi kesin?
  11. O

Kendim toplayamam sanırım ya beceremem
  12. O

Arkadaşlar yaklaşık 40k lık bir sistem topladım ve hepsi ayrı ayrı sitelerden bugün itopya ankara şubesine gittiğimde parçalar bizden alınmadığı için montaj yapamayız dediler ben şimdi bu sistemi güvenip nereye bırakırsam toplarlar?
  13. O

35K Bütçe ile Topladığım Sistem Hakkında Yorumlarınız

Tamamdır çok teşekkür ederim 1648997229 Birde bunu almama gerek var mı sizce? ASUS USB-AC53 NANO @f0ze @Oguzhansah
  14. O

Tamamdır çok teşekkürler sleeved sette önerebileceğiniz bir şey var mı yoksa farketmez mi 1648996771 Bu internet üzerinden 20 30 tl ye sattıkları keyleri almayı düşünüyordumda güvenilir mi acaba yoksa direk orjinal mi alayım bu sistemde ondan kaçmam
  15. O

Yaparlar bence montaj ücreti + windows ücreti + sleeved set almayı düşünüyorum ordan da 1648996534 Sleeved set yaptırayım değil mi bu sisteme
  16. O

Ben yapamam :) İtopya ankara şubesine götürmeyi düşünüyordum
  17. O

Montaj yaptırırken montaj yapan kişiye demem gereken bir şey var mı söyleyebileceğiniz? 1648996061 @f0ze @Oguzhansah
  18. O

Şuan ki kutulu hallerini atayım :) 1648995910 1648995929 Ekran kartı ve sıvı soğutma dükkanda kaldı
  19. O

Çok teşekkür ederim. 17,999 TL
  20. O

Yani mutlaka iade edip artic almalıyım öyle mi
Top Bottom