Arama sonuçları: *

1. oyunbilgisi

Google drivere oyun setubu yüklenir mi

google drivere oyun setubu yüklenir mi internetten direk google driveri secip icine atmayı istiyorum
  2. oyunbilgisi

Ekran kartında bir sorun var !

fanları acık tutuyormusun hep calışsın biraz soğusun kart
  3. oyunbilgisi

Bu sistemle windows 11 geçilir mi ?

Arkadaşlar bu sistemle windows 11 pro gecilir mi performans alır mıyım oyunlarda fln ram kullanımı artarmı işlemci kullanımı şu anda windows 10 pro kullanıyorum Ryzen 5 5600 Gigabyte A520 M K V 2 Gskill Trizent Rgb 2x8 16 GB Msi Rx 580 8GB GamingX 500GB WD M2 SSD 600W MSİ PSU 80+PLUS
  4. oyunbilgisi

Vatan bilgisayar sitesinden alışveriş yapan oldumu?

Vatan bilgisayar sitesinden alışveriş yapan oldumu kargo süreci nasıl işliyor ?
  5. oyunbilgisi

Sistemim ne kadar eder ?

hocam yanlış anlamada i3 10105f gtx 1660 super 16 gb corsair ram rgb 10 bine verdim bu o paralara gitmez 1753045569 hocam yanlış anlamada i3 10105f gtx 1660 super 16 gb corsair ram rgb 10 bine verdim bu o paralara gitmez
  6. oyunbilgisi

Sistemim ne kadar eder ?

arkadaşlar bu sistemim ne kadar eder satsam ? Ryzen 5 5600 -Garantili 16 Gb 2x8 xpg Ram-Garantil 500GB M2 SSD-Garantili Gigabyte A520 M-K Anakart- Garantili Msi Rx 580 8 Gb GamingX Kutulu Akvaryum kasa 10x Rgb fan Msi 600W 80+PLus psu- Garantili
  7. oyunbilgisi

Hdmi kablosu 240 hz verir mi ?

arkadaşlar hdmi 240 hz verirmi monitörüm 240 hz
  8. oyunbilgisi

Monitör Hdmi acılıyor ama dpi acılmıyor ?

Monitör Dpı acılmıyor no signal diyor ama hdmi takınca tekde görüyor sorun nedir ekran kartının cıkışları sağlam
  9. oyunbilgisi

Masa altı kablolar nasıl toplanır ?

arkadaşlar masa altı kabloları nasıl toplanır yardımcı olursanız sevinirim baya kablolar gözüküyor bişe mi almam lazım
  10. oyunbilgisi

Last of ust part 2 oyundan atıyor

fsr acık üstekinde yanında kilit var o kilit acılmıyor mu ?
  11. oyunbilgisi

hata bu 1751746005 1 saat oynadım kart ısınmadıda cok simdimi ısındı attı oyundan onu anlamadım
  12. oyunbilgisi

last of ust part 2 oyundan atıyor bi süre sonra ekran kartı ısınıyor diyor bunu kapatabilir miyim ?
  13. oyunbilgisi

Ses sistemi hdmi girişiyle ses alınır mı ?

tamamdır hocam teşekkürler sagolasın
  14. oyunbilgisi

anladım hocam seste azalma felan olmaz deme ses netliginde
  15. oyunbilgisi

https://www.trendyol.com/lg/snh5-600w-4-1-kanal-dts-virtual-x-bluetooth-soundbar-siyah-p-46934499?boutiqueId=61&merchantId=107870 hocam bu ses sistemi alıcagım hdmi optik usb var optik benim bilgisayarda ok ama hdmi arc var var ses sisteminde 1751306597 optik cevirici işime yarar mı hocam...
  16. oyunbilgisi

arkadaşlar alıcagım ses sisteminin üzerinde hdmi girişi var soundbarın bilgisayarın anakartına hdmi girişine taksam ses alırmıyım yardımcı olursanız sevinirim
Geri