Arama sonuçları: *

1. O

Çözüldü✓ Ryzen 5 7500f Aldığım parçalar ile darboğaz yaparmı ?

sistem güzel görünüyor hocam ekran kartınız nedir?
  2. O

Bu kart nasıl iş görür mü

4070 ti - 4070 ti super arasında bir kart hayırlı olsun çok sağlam kart
  3. O

PC de bir sıkıntı var ama çözemedim.

hocam psunuz yeterli mi? minimum 500-550w psu gerekir o sisteme. anakartınız ile raminiz uyumlu mu? eğer uyumlu değillerse böyle sorunlar yaşayabilirsiniz
  4. O

Sadece oyunda kapanan bilgisayar

anakartınız ile raminiz uyumlu mu peki? hem uyumsuzlarsa hem de expo açıksa o yüzden sorun yaşıyor olabilirsiniz, aklıma başka bir şey gelmiyor çünkü, psunuz falan da yeterliymiş.
  5. O

Sadece oyunda kapanan bilgisayar

hocam ssdnin işlemcinin ya da ramin yuvalarına toz kaçmış olabilir yumuşak bir fırçayla iyice temizledinizmi, ramin ve ssdnin dişlerini kontrol ettiniz mi kararma kir vs. var mı
  6. O

Parçalarım uyumlu mu?

hazır sistem alıyorsunuz herhalde fiyatı ne kadar? işlemciniz 5600x 5700x arasında bir şeye denk geliyor fiyatı da uygunsa düşünülebilir
  7. O

RTX 3070Ti RYZEN 5 5600 LoL düşük fps

driverler tam mı?
  8. O

ASUS B450M-K II Anakarta GT420 Takılır Mı?

ekran kartı takmanıza gerek yok işlemcinizde dahili gpu varsa boşa masraf etmeyin, o anakarta o ekran kartını da takarsınız sorun olmaz
  9. O

Kavisli monitörlü sistem alınır mı

hahhaa hocam sakın almayın uzak durun o bilgisayardan o pcnin toplam ederi 5k bile değildir 27kya her şey dahil 5600 4060 sistem alırsınız
  10. O

Çözüldü✓ Yardım eski psu ddr5 için uygunmudur

uyarda hocam parçalar aşşırı dengesiz, 7500f alın b650 bi anakart alın gelen bütçeylede 4070 ti super falan alın
  11. O

Çözüldü✓ Termal macun değişiminden sonra sıcaklık değişmedi.

soğutucuyu tam sabitlediğinize emin misiniz bakır plaka çipe değiyormu?
  12. O

Eski laptopta ssd yükseltme ve termal macun işlemi nasıl yapılır? YARDIM

tabi hocam çok kolay aslında takıldığınız bir yer olursa sorabilirsiniz
  13. O

evet hocam alkollü birşeyle temizleyip macunu öyle uygulayın işlemciye sakın dokunmayın ona dikkat edin. sadece macunu sıkın güzelce yayın ve soğutucu bloğu üstüne yerleştirin, secure bootu enable yapıp ordaki menüden flaş belleğinizi ilk sıraya koymanız gerekiyor youtubeden bakarak...
  14. O

güzel parçalar tercih etmişsiniz hocam. ramin yanında işlemciniz var işlemcinizin altındaki bölmede de ekran kartınız var. işlemciye ve ekran kartına termal macunu çok az olacak şekilde sürün, dikkat edin çok sürmeyin yoksa macun pumpout yapar işlemciniz soğuyacağına daha da ısınır. eski laptop...
  15. O

Hazir sistem danışma

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-sapphirerx-6700-xt-12gb-h610m-h-v2-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html özelleştirmelerden ramleri crucial pro 2x16gb 3200mhz cl22 yapın böyle alın
  16. O

1 yıldır açılmayan pc macun yenilenmelimi

zaten 1 yılda tozlanmıştır temizlik yapmanız gerekir iç dış temizliği yaparken macun da yenilersiniz hocam kısa bir iş zaten, eğer çok ısınan bir laptopsa sıvı metal öneririm
  17. O

Bu bilgisayarı kaça satarım?

20k ya koyun 17 18kya pazarlıkla inin hocam. ikinci el piyasasından bihaberim fakat 17-18kdan aşağı gideceğini sanmıyorum
  18. O

Bu bilgisayarı kaça satarım?

17-18ksı vardır ya
  19. O

BU PSU SİSTEMİME YETER Mİ

ekran kartınızın resmi sitesi 300w önermiş işlemciniz aşağı yukarı 50w çekiyor yeter heralde
  20. O

Ssd taktıktan sonra pc biosa atıyor

pcye format atın hocam biosla bi işiniz yok
Top Bottom