Arama sonuçları: *

1. P

EKRAN TAKILMA VE NO SIGNAL SORUNU (9070XT)

Yanıtınız ve uğraşınız için teşekkür ederim. Ekran kartı 2 ayrı PCIE kablosu ile bağlı PSU'ya. Kablolarda sorun varsa diye ekstra olarak ayrı bir PCIE kablosu istedim MSI dan o da elime ulaştığında denemiştim fakat o da bir çözüme ulaştırmadı. Tekrardan sorunu yaşarsam muhtemelen temiz bir...
  2. P

Evet OCCT de VRAM testi de yaptım. Log tutmak nasıl yapılır bilmiyorum fakat araştıracağım. Olay görüntüleyicide daha önceden sorun yaşadığım zaman kayıt tutmuştum. Şu kodlar var elimde. Event ID 219 Event ID 4101 Event ID 14 Aynı zamanda HWiNFO kurulu bilgisayarımda fakat donma anında...
  3. P

AMD 9070 xt sistem takılma sorunu

Araştırmalarımdan edindiğim bilgilere göre bu AMD ya da Windows ile ilgili oluşan bir sorun. Çünkü bende XFX marka mevcut, diğer insanlarda Sapphire Nitro da da aynı sorunu yaşayan var. Sizde de Aorus bulunmaktaymış. Farklı markalarda da aynı sorun görünmekte. Umarım bir şekilde sorunumuza çözüm...
  4. P

Ben psu yu aldığım markadan özel olarak ayrı PCIE kablo istedim ilettiler. Onu taktım fakat sorun bende devam etmekte. Sıkıca oturttuğumu düşünüyorum.
  5. P

Evet power test çok kez yaptım. Yük altında sorunsuz çalışıyor. Bilgisayar kafasına göre böyle bir durumla karşı karşıya bırakıyor beni. Nadiren oyun oynarken, video izlerken ya da masaüstünde hiçbir şey yapmazken de başıma gelebiliyor.
  6. P

XFX 9070XT MERCURY modeline sahibim aynı problemi ben yaşamaktayım. Çözüm bulursanız bilgilendirirseniz sevinirim.
  7. P

Evet şöyle ki eğer donma ile karşılaştığım anda pcyi reslersem driverlar genelde silinmiyor fakat donmayı bekleyip no signali alana kadar bekledikten sonra reslersem driverlar siliniyor genelde. Temizden windows kurulumu sadece pcyi ilk topladığımda yaptım doğal olarak. Tekrardan yapmalı mıyım...
  8. P

Bunu deniyorum şu an tekrardan karşılaşırsam sorunla buraya bildireceğim. Yanıtlarınız için teşekkürler alternatif düşüncesi olan varsa ve fikrini belirtirse sevinirim. :) 1760615167 Arıza ışığı yanmıyor yanlış hatırlamıyorsam, eğer tekrardan denk gelirsem dikkat edicem umarım denk gelmem...
  9. P

Yanıtınız için teşekkür ederim. Chrome haricinde oyun oynarken ya da herhangi bir işlem yaparken de bu sorunla karşılaşıyor muydunuz? Ya da bu sorunla karşılaştığınızda USB çıkma bildirim sesi gibi bir ses geliyor muydu?
  10. P

Evet güvenli modda çok kez yaptım
  11. P

Ben problem ekran kartında diye düşündüm fakat bir fikriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.
  12. P

Arkadaşlar yaklaşık olarak 3 ay önce bir sistem topladım. Bilgisayarın bileşenleri şu şekilde: Anakart: msi B850 gaming plus wifi İşlemci: amd ryzen 7 7800x3d Ekran kartı: XFX 9070XT MERCURY RAM: Patriot PVV516G60C30 Viper Venom 16 GB (1x16 GB) DDR5 6000 MHz CL30 Gaming Ram (x2) PSU: MSI MAG...
Geri