Arama sonuçları: *

1. P

2 Gündür 5 kere mavi ekran aldım yardım edebilir misiniz?

yardım edebilecek birisi yok mu?
  2. P

2 Gündür 5 kere mavi ekran aldım yardım edebilir misiniz?

https://drive.google.com/file/d/12vRgL1FW4OBoVTSEziFpbAMsC-vlG_xf/view?usp=sharing
  3. P

AMD Ryzen High Performance modu hakkında yardım lazım.

İyi geceler arkadaşlar, AMD Ryzen High Performance modunu kullanıyorum ve bilgisayarın uyku moduna geçme ayarlarından ekranı kapatı değiştirmiştim de. Acaba hiç değiştirmemiş olan birisi default ayarı söyleyebilir mi? 1619731049 1619731163 Yok mu aktif olup Ryzen işlemci kullanan birisi...
  4. P

Formattan sonra Driverleri yüklerken Mavi Ekran aldım, Yardım edebilir misiniz?

https://drive.google.com/file/d/1zysdAe4Jx-7vhOYQ6KULNUkGneyGeXJf/view?usp=sharing
  5. P

Radeon Software FPS Lag mı Yapıyor?

hiçbir ayar yapmıyorum WHQL sürüm yüklüyorum bir de
  6. P

Radeon Software FPS Lag mı Yapıyor?

Merhaba arkadaşlar, sistemim iyi olmasına rağmen valorantta oyun akıcı değildi, çok kez format attım ama hiçbir işe yaramadı, dün format attım ve radeon software i yüklemedim, windows update yaptı her şeyi ve oyun çok akıcıydı. Radeon Software FPS Lag mı Yapıyor?
  7. P

İki kere mavi ekran aldım. Yardım (Minidump Dosyası Aşağıda)

Merhaba, formattan sonra ekstra Ekran Kartı driver ı yüklememe gerek var mı, çünkü Valorantta radeon software i yükleyince fps lag giriyor.
  8. P

@Treyarch @MisakiTaro @Vesemir
  9. P

https://drive.google.com/file/d/1k2G3m7gO2AaFM1H-ZRBm4iIP3aLgv4FX/view?usp=sharing 1618430968 sorry
  10. P

Merhaba arkadaşlar bir konu açmıştım ve ondan sonra tekrar mavi ekran yedim yeniden dosyaladım minidumpları. Yardımlarınız için teşekkürler.
  11. P

Mavi ekran aldım. Ne yapmalıyım?

başka kim anlıyor biliyor musun?
  12. P

https://drive.google.com/file/d/1EewbpPMqxmfmx5FqXH6bLwk1GBTwwvnq/view?usp=sharing @Vesemir @BaşaramadıkAbi
  13. P

Merhaba Arkadaşlar mavi ekran hatası aldım da bunun neyden kaynaklandığını öğrenmek için minidump dosyasını direkt bilen birisine mi atmalıyım. Bir deminidump dosyasını direkt atmam herhangi bir sorun yaratır mı? 1618423821 Bir de buraya atsam yardımcı olabilir misiniz?
  14. P

Radeon Software Driver Güncelleme Hakkında Sorum var.

Arkadaşlar dün yeni driver gelmiş, direkt yükle dedim. Eski yazılımı silmedim, kendisi otomatik silmiş midir?
  15. P

Valorant FPS yüksek olmasına rağmen akıcılığı hissedemiyorum.

Attım güzel bir şekilde açıkladığım tahmini ne kadar sürede geri dönüş oluyor.
  16. P

Evet. Ben 144 Hz akıcılığını biliyorum ama alamıyorum şu an o akıcılığı. 1614934569 Yok mu sorunu çözüme ulaştırabilecek bir yiğit.
  17. P

Tam Ekran 1614933956 144 Hz ayarlı.
  18. P

Merhaba Arkadaşlar sistemim ve ekranımı aşağıda belirtiyor olacağım. Bu sistem ile 200 - 300 arası fps almaktayım ama nedense akıcılığı hissedemiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Anakart: GIGABYTE B450M S2H // İşlemci: AMD Ryzen™5 3500X // Ekran Kartı: SAPPHIRE RADEON™ RX 5500 XT PULSE 8GB //...
  19. P

Valorant oyun ayarları yükseltilirse darboğaz azalır mı? FPS artar mı?

Darboğaz olduğundan dolayı 150-200 FPS alıyor. Şahsi fikrim darboğaz azalacağı için FPS artacağı yönünde.
  20. P

Valorant oyun ayarları yükseltilirse darboğaz azalır mı? FPS artar mı?

2080s, i7 6700k bilgisayarda 1280x960 ve en düşük ayarlarda oyun oynayan birisi var. Bu ayarları en yükseğe çekse daha yüksek fps alır mı acaba, darboğaz azalır mı?
Top Bottom