Arama sonuçları: *

1. Q

Hepsi farklı Mavi Ekran hatası

Hata 2 gündür var eskiden win11 kullanıyordum. Bi anda mavi ekranlar kendi kendine restartlar başladı. Temiz kurulum yaparken bile mavi ekran yedim. Windows 10 a geçtim hala yiyorum. Her mavi ekraın hataları farklı. https://www.mediafire.com/file/n420oo61dvd5buq/minidump.rar/file
  2. Q

RTX 2060 Windows 11 sistemde Secure Boot açınca bilgisayar hata verip açılmıyor

Resimde eklediğim hatayı alıyorum. RAM: 16 GB 3200mhz SSD HDD modeli: 500gb SSD 1TB HDD Ekran kartı: Gigabyte RTX 2060 Anakart: Gigabyte b450m s2h İşlemci: Ryzen 7 1700x
  3. Q

0xc000025 hatası Windows 11

Elimde windows un olduğu bir USB yok o olmadan çözemez miyiz?
  4. Q

0xc000025 hatası Windows 11

Hata başlıkta yazıyor. Msconfigten tam önyükleme yapıp yeniden başlatınca hatayı vermeye başladı ne yapsam açamadım bilgisayarı nasıl açabilirim. Windows 11 kullanıyorum
  5. Q

B450M S2H TPM ve Secure Boot açıldıktan sonra görüntü vermiyor

B450M S2H'ım var. Windows 11 yaptıktan sora Valorant oynayacaktım. TPM hatası verdi. TPM açıktı. Secure Boot'u açtım. Sonra da görüntü gelmedi. BIOS pilini çıkarttım, olmadı. Nasıl çözebiliriz?
  6. Q

Windows 11 kuramıyorum

Çok oldu ben de unuttum ama yardım eder misin?
  7. Q

Windows 11 kuramıyorum

Windows 11 için ISO dosyalarını yükledim orjinal uyumsuz dedi custom yükledim setup 100 oluyor yeniden başlıyor bi daha bir şey 100 oluyor siyah ekranda kalıyor belki customdan dolayı dedim başka yükledim gene aynı. Tekrar orjinal yükledim onun dosyalarını değiştirdim tekrar aynı. Kurmanın başka...
Top Bottom