Arama sonuçları: *

1. qnyb

Bu site guvenilirmi süreç nasıl işliyor

Hocam, üye kaydı açıp, sepete ekleyip, ödeme aşamasına kadar geldikten sonra tutarları inceleyebilirsiniz. Orada kargosu, ürünün fiyatı, vergisi vs... yazar. Ama bu wallmart, sadece amerika içerisine ürün gönderiyor diye biliyorum. Göndermezler türkiye ye.
  2. qnyb

Neyin örneğini atayım anlamadım?
  3. qnyb

Aynı faturaya dahil olur büyük ihtimalle. Türkiye ye gönderilip gönderilmediğini ve vergilerin uygulanıp uygulanmadığını kontrol et. Bence wallmart üzerinden türkiye ye zaten gönderemeyeceksin. Bu kadar iyi güzel hoş bakmışsın ama, wallmart amerikan mağazası, uluslararası ürün gönderimi yapmıyor...
  4. qnyb

Hayır, gümrüğe yine takılıyor. Gerçi burada yanlış anlaşılıyor olabilir. Gümrüğe takıldı diye sorun yaşamıyorsun. Sadece evrak işiyle uğraşman gerekiyor o kadar. Bir de ek bir ücret ödemen gerekiyor. Bu arada attığın site ve ürün bu ise, bu ürün gümrüğe falan takılmaz. 150 euro altı ürün...
  5. qnyb

O olayı kaldırdılarsa süper. Benim kaldırıldığından haberim yoktu. (y)
  6. qnyb

Boot sorunu dediğin nedir? Ramler: https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-gskill-f5-6000j3636f16gx2-tz5nr-trident-z5-neo-rgb-ddr5-32gb2x16gb-6000mhz-pc-fiyati,1337282.html
  7. qnyb

Yani hocam siz bilirsiniz. Sanırım ben sizin ilettiğiniz ürünü masraflarla beraber en fazla 6.5k harcayarak alırdım.
  8. qnyb

Hocam ben size en temiz seçeneği söylüyorum. Ürünü sipariş ettin, gümrüğe geldi. Ama uğraşmak istemedin, yada uğraşamayacaksın. Newegg ile iletişime geçip iptal et gitsin. Onlar ürünü geri alıyorlar paranı da geri iade ediyorlar. Sonuçta da hiçbir şey kaybetmiyorsun. Uğraşacağım diyorsan...
  9. qnyb

Hocam bu 46dk ben bunu izleyemem, 10. dakikasında bayılır kalırım. Sen bana özet şeklinde sormak istediklerini madde madde listeleyip tek seferde ilet. Bende eğer cevabını biliyorsam sana ileteyim.
  10. qnyb

Hocam gümrük işlemleriyle hiç uğraşmadıysanız veya anladığım kadarıyla yapamayacak gibi duruyorsunuz. Hiç bulaşmayın derim, sonra başınız çok yanar. Normalde ben alışveriş yapıyorum bir sorun yaşamıyorum ancak bunun vekaletnamesidir, kargosudur, iletişimdir vs... uğraş gerektiriyor. Bende...
  11. qnyb

Çözüldü✓ R5 5600 Rtx 4060 kasıyor

Yani istersen aynı sistemi 20 farklı yerden alıp test et, istersen kendin topla fark etmeyecektir. Aynı sistemi alacaksan oynadığın oyunlarda yine drop yiyeceksin haberin olsun. Stok fandan kurtulup bir işlemci soğutucusuna, 32gb ram e ve kaliteli en azından 1tb bir ssd ye ihtiyacın vardı...
  12. qnyb

Niye iade ettin ki, kontrol ettik zaten bir sorun yoktu.
  13. qnyb

Son bir rdr 2 testi daha yapıp bakacağım. Bir problem yoksa zaten direkt debloat işlemi yaptıracağım.
  14. qnyb

Sorma bize attığı videoda burnunu çektiği bir kısım vardı, bende dayanamadım, yardımcı olmak istedim. Ortada kontrol ettiğim kadarıyla bozuk bir donanım sorunu yok. En azından %10-15 kadarı boş olması gerekir. Arkadaşta 8 gb yer kalmıştı.
  15. qnyb

Sorunu buldum, emin olmak için farklı bir oyunda son bir test daha yapacağız. C diski çok dolduğu için onu temizledik. Ultrada oynuyor doğal olarak ram kullanımı çok ancak 16 gb rami var. Ramler şiştiği için gereksiz arkaplan programlarını kaldırttım. Oradan biraz 1-2 gb daha ram geldi. (C diski...
  16. qnyb

Ben şuan bakıyorum da, windows c diski ağzına kadar dolmuş, ram kullanımları da ultrada açtığı için 16 gb ram yetmiyor gibi gözüküyor. Şuan ona bakıyoruz.
  17. qnyb

Discordun var mı? Varsa kullanıcı adını ilet bir detaylıca bakalım. Büyük ihtimalle windowsdaki programlardan veya biosdaki ayarlardan bir problem oluyor.
  18. qnyb

Güç ayarların ne durumda? Arkaplanda hangi uygulamaları çalıştırıyorsun? Ekran kartı veya işlemci için bios veya windows tarafında bir uygulama ile ayarları değiştirdin mi? Şu son attığın videoda sıcaklık ile alakalı herhangi bir problem gözükmüyor, 76 derece sorun teşkil edecek bir derece...
  19. qnyb

İşlemcin çok ısınıyor, ısındığı için de çok büyük ihtimalle frekansları düşüyor bundan dolayı da drop oluyor. Yine de emin olmak için soruyorum drop yediğinde ekranda gözüken değerlerden hangileri düşüyor? Ek olarak drop sadece bu oyunda mı oluyor yoksa başka oyunlarda da oluyor mu? Sadece bu...
  20. qnyb

Yani yeni aldıysanız saçma bir sorun olduğunu sanmıyorum. Sistem özellikleri ile beraber değerleri atarsanız kontrol edebilirim.
Top Bottom