Arama sonuçları: *

1. rahmanezrik

İşlemci ve ekran kartı önerisi

Bu sisteme ne harcarsan harca mutlaka bir yerden darboğaza girecektir.
  2. rahmanezrik

Mouse ve klavyenin ışıkları sönmüyor

Biosta pc kapalıyken usbye giden enerjiyi kapatma seçeneği bulunuyor. Ancak anakartınıza göre değişiklik gösteriyor biraz araştırıp ve biosu kurcalayıp bulabilirsiniz. Ben öyle yapmıştım.
  3. rahmanezrik

Cpu kullanımı 100den aşağıya inmiyor

O zaman bi format atın bence enteresan bir durum çünkü darboğaz yememesi lazım o sistemin. Çok alakasız bir şeyden dolayı olabilir formatlayın bence öncelikli olarak.
  4. rahmanezrik

Cpu kullanımı 100den aşağıya inmiyor

Aslında o işlemcinin fazlasıyla besleyebilmesi lazım ekran kartını. Raminiz kaç gb ?
  5. rahmanezrik

Freesync açınca ekran dalgalanıyor

Aoc monitör yanında verilen display port kablosuyla aynı sıkıntıyı ben de yaşadım çözümü freesync i kapatmakta buldum.
  6. rahmanezrik

Siyah ekran Notebook açılmıyor

Yani karmaşık bir şey bence anlayan bir laptop tamircisine falan gösterin basit bir şeydir diye düşünüyorum.
  7. rahmanezrik

Siyah ekran Notebook açılmıyor

Söktüğünüz tüm kabloları eksiksiz taktığınızdan emin misiniz ?
  8. rahmanezrik

Ryzen 3 1200 ve RX 570 Uyumu?

Sayısal veriler üzerinden bakarsan darboğaz yemiyor gibi görürsün R3 1200 ile. Ama iş işlemci ağırlıklı oyunları oynamaya gelince darboğazın kralını yersin. Bizzat RX570+R3 1300X ile kendim şahit oldum bu olaya. Ryzen 5 1600af öneririm minimum
  9. rahmanezrik

Bios güncellemeli miyim?

Biosunuzu güncel tutun elinizden geldiği kadarıyla fayda görür zarar görmezsiniz. Ancak sizin laptopunuzda bulunan ekran kartı nvidianın mobil ile masaüstü kartlarında dağlar kadar farkın olduğu nesildeki bir ekran kartı. Güncel oyunlar konusunda ekran kartınızla ilgili sıkıntılar yaşamanız çok...
  10. rahmanezrik

İ3 8100 rx570 4gb 16 GB ram ile oyunlarda drop yiyorum .

Arkadaşın dediği gibi 10. nesil çıktığında ucuzlayacaktır 9. nesil işlemciler. İ5 9400F fazla fazla beslemeye yeter o sistemi.
  11. rahmanezrik

İ3 8100 rx570 4gb 16 GB ram ile oyunlarda drop yiyorum .

Hocam aynı ekran kartıyla Ryzen 3 1300X işlemcide birebir aynı problemleri yaşıyordum. Ryzen 5 1600AF' ye geçtikten sonra hepsi birden kesildi. Resmen bilgisayara devrim yapmış gibi bir şey oldu. Ve bunu cebimden 350 TL ekleyerek yaptım. Soketinize uygun bir İ5 işlemciye geçerseniz hepsinden...
  12. rahmanezrik

hem bilgisayarı kapatım hem de indirme yapmak için ne yapmalıyım

Dediğin şey mümkün değil. Yalnızca şunu yapabilirsin. Kasandaki fanlar kontrolcüye bağlıysa ve uzaktan kumanda edilebiliyorsa kasa fanlarını tamamen kapatabilirsin. Bu durumda yalnızca işlemci ve PSU fanları çalışacaktır, onlar da yok denecek kadar az ses çıkarır.
Top Bottom