Arama sonuçları: *

1. rainbowgamer

Tüm oyunlarda fps düşüşü

Oyunlarda normalde almam gereken FPS değerlerini alırken son zamanlarda 120 fps maksimum görmeye başladım. Örneğin CS oynarken 120 geçmiyor low ayarlarda ve fps kitleme ayarı da yok ayrıca Minecraft oynarken bile genelde 100 150 FPS arasına düşüyor. Herhangi bir ayarı falan mı açtım kapattım...
  2. rainbowgamer

Bilgisayarda "No Signal" Hatası

Yani kabloları denemiştim diye hatırlıyorum şimdi birine de gösterdim bilgisayar hiçbir şekilde tepki vermiyor sence bir parçada bir şey bozulmuş olabilir mi yani masraf çıkarsa hangi parça olduğunu da kestiremiyorum tepki sıfır ama kabloları deneyeceğim bir daha 1688587397 kullanmıyorum ama...
  3. rainbowgamer

İşlemcim AMD hocam.
  4. rainbowgamer

Bilgisayarda "No Signal" hatası alıyorum -Kasa normal çalışıyor,fanları dönüyor ve parçalar sorunsuz gözüküyor dışarıdan -Monitöre ekran gelmiyor "No Signal" yazıp kapanıyor -Denediklerim:Ram-Ram slot temizle,Ram tak çıkar -Kabloları kontrol et -Bios pili-statik işlemleri gibi şeyleri denedim...
  5. rainbowgamer

Warzone'da Kitlenme Sorunu Yaşayan Var Mı ?

3dmark,heaven
  6. rainbowgamer

Hocam o zaman bi test yapın parçaları kontrol edin
  7. rainbowgamer

Hocam oyunda genel bir optimize sorunu var büyük ihtimal oyunla alakalı
  8. rainbowgamer

Genel olarak oyunda yaşanan bir problem galiba,GPU kullanımınız ne oluyor oyun sırasında
  9. rainbowgamer

Pc ekranı aniden kararıyor! (yardım)

Güç kaynağı nedir
  10. rainbowgamer

minecraft düşük fps alıyom

F3 ten hangi kartı kullandığını söyleyebilir misin
  11. rainbowgamer

Sadece bu oyunda mı sıkıntı var yoksa genel olarak bilgisayarda var mı
  12. rainbowgamer

Yani ayarlar yüzünden bu kadar fps düşüşü olacağını sanmıyorum ama arkadaşın dediği gibi görüş mesafesi sonrası değerleri gösterir misiniz
  13. rainbowgamer

Ayarları gösterir misin
  14. rainbowgamer

Fan dönmüyor ve ses çıkartıyor

Ön 3 fanımdan en üstteki normal hızının %1i hızında dönüyor ve ses çıkartıyor elimle bile durdurabildiğim kadar yavaş dönüyor zorlanıyor ne yapmam gerek ?
  15. rainbowgamer

Görev çubuğu donma sorunu

Windows'un uygulamaları hesap makinesi,ayarlar gibi bir yeri açınca donuyor ve görev çubuğu tıklanamaz hale geliyor.Uygulamayı kapatamıyorum da ne yapabilirim ? 240GB SSD 1TB HDD 16GB RAM RTX 2060-RYZEN 5 2600
  16. rainbowgamer

Windows'un tüm uygulamaları yavaş

Yani kodu yazılmış halde değil etkinleştir yazıyor altta ama sahte değil
  17. rainbowgamer

Windows'un tüm uygulamaları yavaş

Arkadaşlar,sistemim: -RTX 2060 -240GB SSD -1TB HDD Bunlar var ve Windows 10 mesela filmler ve tv açacağım veya herhangi hesap makinesi falan açarken donuyor bir yere tıklattırmıyor,yardım.
  18. rainbowgamer

YENİ ALINAN SİSTEM İLK AÇILIŞTA ORTALAMA KAÇ DK DA AÇILIR?

Sistem özelliklerini tahmin edeceğim.Herneyse o SSD'ye göre değişecek ve ilk kurulum olduğu için saniyeler içinde açılabilmesi lazım.
  19. rainbowgamer

Ryzen 7 3800x RTX 2070 darboğaz yapar mı ?

CORSAIR VS650 650W iyi midir ?
  20. rainbowgamer

Ryzen 7 3800x RTX 2070 darboğaz yapar mı ?

Hocam bi arkadaş drop falan yapıyomuş güç kaynağı nasıl olmalı sizce bu sistemli birinin
Top Bottom