Arama sonuçları: *

1. rapseyx

bilgisayarımı çalıştırırken kasaya güç geliyor fakat ekran açılmıyor

ekran kartım amd ve vatan bilgisayardan satın aldım servis için vatan bilgisayara mi götürmem gerek
  2. rapseyx

tamamdır ama neden bilgisayarcıya gitmeyin diyorlar
  3. rapseyx

bende klavye mouse kulaklık her şey geliyor sadece ekran yok
  4. rapseyx

kasayı çalıştırıyorum ışıklar geliyor fanlar dönüyor her şey normal fakat ekranıma görüntü gelmiyor. anakartta 3. led yani vganın ışığı yanıyor ekran kartı güç kablosunu çıkarıp takınca düzeliyor. her gün böyle yapmak yerine ne yapabilirim ekran kartımda mı sorun vardır bilgisayarcıya götürürsem...
  5. rapseyx

reviOS güvenilir mi?

bilgisayar performansını aşırı derecede güzel etkilediği için araştırdım fakat çoğu yerde güvenilir olmadığını söylüyorlar, güvenli midir?
  6. rapseyx

bilgisayar oyun ortasında kapanıyor

bilgisayar eski ama oyunlarda min 100 fps oynatabilecek güçte (valorant v.b) önceden hiç böyle bir sorun yoktu fakat 1 2 haftadır oyuna girdiğimde bilgisayar kendini kapatıyor sebebi nedir ne yapabilirim ?
  7. rapseyx

Pc de virüs olup olmadığını nasıl anlayabilirim

Rica ederim :)
  8. rapseyx

yani şöyle söyleyim pcn yeni değilse bayadır varsa ve oyun oynuyorsan formatla performans açısından da iyi olur ve ayrıca kafan rahatlar
  9. rapseyx

Iddle Buddy virüsü yardım

çok bir fikrim yok ama burayı takip edebilrisin https://www.haber.com/idle-buddy-virusu-nasil-kaldirilir-idlebuddy-virusunden-tamamen-kurtulmanin-yolu-523927/
  10. rapseyx

bence hala bir şey olmasının imkanı yok ama köşelerde bir yerde kalmış olabilir çok gelişti bu virüs işleri bildiğim kadarıyla pcnde önemli şeylerin yoksa varsa bile usbye atıp format atarsan kafan rahatlar 1614457923 ha dersen format atamam falan atmana gerek yok o kadar işlemde gözükmüyorsa...
Top Bottom