Arama sonuçları: *

1. R

Wifi adaptörü cıkarılabilir disk olarak görünüyor

herkese iyi forumlar. sorun başlıkta belirttiğim gibi bilgisayarım wi-fi adaptörünü çıkarılabilir disk olarak görüyor. bu ibareyi buradan nasıl kaldırırım.
  2. R

Kasa Fanı Az Dönüp Çalışmıyor

Fan da yanık kokusu var mı, kablolarda herhangi bir temassızlık olabilir mi aklıma bunlar geldi başka fikrim yok
  3. R

Kasa Fanı Az Dönüp Çalışmıyor

PSU, Fan için belki yeterli güç veremiyor olabilir
  4. R

Mouse ışıkları yanıyor fakat çalışmıyor

Bariz lazer okuyucu hatası, farenin altındaki lazer arızalıdır, bir algılıyodur bir algılamıyordur, bende yaşadım aynısını oradan biliyorum, bana kalırsa direk değiştir uğraşma bile
  5. R

Pc açılmıyor yardımcı olur musunuz?

Aklında bulunusun biosa doğrudan erişemediğin ve pili sök tak yaptığın halde sıfırlanmayan bios durumunda anakart üzerinde 2 ve ya 3 pin girişli "clr cmos" ve benzeri pin girişi olur(bazı anakartlarda doğrudan düğme olarak mevcut). bu iki pini değdirmen anakarta kısa devre yaptırarak fabrikadan...
  6. R

2. SSD ye win10 kurdum ama algılamıyor

Herkese iyi forumlar bilgisayarımda gigabyte b550 mk modelli anakart mevcut 1 TB ve 500 GB olmak üzere 2 adet m2 takılı sistemim önceden 1 Tb olandaydı şimdi sistemi ve oyunları birbirinden ayırmak için sistemi 500 olana usb aracılığıyla kurdum daha sonra eski m2 yi farklı bir program...
  7. R

pc internet aşırı kötü ve gidiyor

Wifi kartın sıkıntılı olabilir devam ediyorsa garantiye göndermeni öneririm
  8. R

Bilgisayar megatrends veriyor

anakartın üstünde bir pil olur tornavida yardımıyla cıkar 1 dk kadar bekle geri tak. benim anakartım da ekran kartının altında kalıyor seninkinde nerde bilemem ama yassı tartı pillerinden
  9. R

Bilgisayar megatrends veriyor

bios pilini çıkartıp bios u sıfırlamayı dene
  10. R

sizce yeni hazır sistem çıkarmı

çok kolay knk tüh ram stokları bitti:15k ramler yeniden stokta: 16k
  11. R

3080 suprim x 5600x li sisteme 31k para verdim çok mu ?

sadece ekran kartının 38k olan bir sisteme nasıl 31k verdin, ancak 2. elde mümkün
  12. R

Monitörü Kasaya Bağladım Kasa Açılıyor (PC yani) Ama Monitör Sinyal Yok

kartta herhangi bir şeyden dolayı hasar görünmüyorsa büyük olasılıkla sağlamdır
  13. R

hdmı bağlantısını direkt olarak anakarta bağla ekran kartını aradan çıkar görüntü gelirse ekran kartında bir problem vardır
  14. R

hdmı veya dp portlarını değiştirip dene bunlar dışında aklıma gelen bir şey yok
  15. R

Oyuna girince PC kitleniyor

occt testindede crash yediysen yüksek ihtimal işlemciden problem. belkide işlemci aşırı ısınıyordur kontrol ettin mi
Top Bottom