Arama sonuçları: *

1. rucukutu

Tarayıcı neden kasıyor?

youtube adb kullanan tarayıcılara karşı önlem olarak böyle bir şey yapıyor adb kaldır düzelir.
  2. rucukutu

YouTube Kasma Sorunu

adblock kapatın düzelir
  3. rucukutu

Oyunlarda görüntü gitmesi 4090-7950x

asus rog 4090 amd 7950x 32 gb ddr5 ram kombinasyonuyla yeni bir sistem topladık arkadaşa. Anakart x670 e gaming PSU asus rog 1000w gold. sadece oyun oynarken görüntü gidiyormuş. Oyundan atmıyor ama. monitör kablosunu çıkartıp takınca düzeliyormuş. Başına gelen yada fikri olan var mı arkadaşlar ?
  4. rucukutu

Windows 11 Fps Drop Sorunları Çözüldümü

win 11 de herhangi bir sorun yaşamıyorum
  5. rucukutu

Çözüldü✓ PC kendi kendine güç modu değiştiriyor

bende böyle bişey duymadım hiç win 11 kullanıyorum
  6. rucukutu

Tl Legacy açılırken fanlar çok hızlı dönüyor

ilk başta bütün sistemi kasıyor deniyor gibi bişey bende de öyle işlemci 70 lere çıkıyor sonra düşüyor
  7. rucukutu

Ekrana görüntü gelmiyor

15 sene topraklama olmayan evde oturdum aniden elektrik gidince benimde başıma geliyordu ama benim elektrik belleklerde kalıyordu galiba bellekleri çıkartıp 5 saniye sonra takınca düzeliyordu. Bu arada pc nin biostan usb lerini aktif etmeni tavsiye ediyorum sana. PC kapalıyken bir süre usb den...
  8. rucukutu

Darboğaz dan şüpheleniyorum (bilmiyorum)

oyunun grafiklerini düşürünce cpu daha fazla kullanılıp ekran kartının frekansı ve kullanımı düşüyorsa darboğaz işte
  9. rucukutu

Alın size Darboğaz sorunu

Tavern master gibi bir oyunda çok net belli oluyor. Darboğaz ne diyen arkadaşlara uygulamalı gösterim. Kart 4070 Ti. İşlemci 5600x yeteri kadar oyun ilerlemişken daha az çözümlemesi gereken grafik varken ekran kartı 2860 Mhz de %50-55 gibi kullanımda 144 fps yi sabit veriyordu. Şimdi biraz oyun...
  10. rucukutu

Masaüstünde mouse ile simgeleri seçince ekran bozuluyor

masaüstünün sol tarafını böyle seçince mouse ile ekranda böyle şekil oluyor . Tekrar seçince düzeliyor. Ekran kartı mı yoksa windows kaynaklı bir sorun mu acaba ? 1676174294 1676174417 sağdaki ekranın sadece sağ ve alt kısmında böyle oluyor. oraları mouse ile tıklayıp seçtiğimde tam ekranı da...
  11. rucukutu

CPU çalışma zamanı çok fazla

Bendeki 3.5 gündür açık görünüyor
  12. rucukutu

Pc Üzerinde Boş Programlar Nasıl Kaldırılır

1673420523 Bilmediğin şeyleri kaldırma
  13. rucukutu

ASUS Armoury Crate ekran kartı tutucusunu görmüyor

Programı silip tekrar yüklemeyi denedin mi. Bende ekran kartını çıkarıp takınca Armoury create görmüyor silip yükleyince düzeliyor 1673020668 Burayı da sürekli güncel tut.
  14. rucukutu

Biosu windows dan sonra yüklemek

windowsunu win 10 dan yükseltdiysen becerebilrsen komple temiz kurulum yap flasha temiz bi 11 iso su çek tekrardan kur . win 11 de hata alanların çoğu win10 dan upgrade güncelliyenler yani. Yada kullan hata alırsan yaparsın bilgin olsun
  15. rucukutu

VPN hotspot sonrası Razer kopma sorunu

Arkadaşlar Rdr2 Rockstar launcher belası için Hotspot Shield kurdum. Kurduktan sonra oyun içinde Vpn açıkken Razer klavye mouse da 1-2 sn lik kopmalar yaşıyorum. Bu sorunu yaşayan var mı? Tam emin olmak için soruyorum.
  16. rucukutu

Çözüldü✓ Oyun Oynarken Bi̇lgi̇sayar Tamamen Donuyor, Fakat Arkadan Oyun Dc Sesleri̇ Geli̇yor

Benim normal internette gezinirken de donuyor kitleniyordu.
  17. rucukutu

Çözüldü✓ Oyun Oynarken Bi̇lgi̇sayar Tamamen Donuyor, Fakat Arkadan Oyun Dc Sesleri̇ Geli̇yor

ben 3600 x den 5600x e geçince aynı sorunu yaşadım hatta konularda açtım. Pc ye format atıp win 11 yükledim sorun çözüldü.
  18. rucukutu

İnput lag olmaması için 240Hz monitörde en az 240 FPS mi almak lazım?

çeşitli input lag programları siteler var. Onlarla test edebilirsin.
  19. rucukutu

Cpu güç kablosunu takınca sistem açılmıyor

genelde anakartta işlemci güç bağlantısını bağladığında anakart açılmazsa cpu besleme kısmı arızalı olur anakart arızası yani .
  20. rucukutu

RAM MHZ YÜKSELTİRKEN PC GİTTİ

pc yükleme ekranında kalmasının benim pc deki tecrübelerime göre 2 sebebi var. Ya işlemciye çok düşük voltaj gider yada çok yüksek frekans girilir. Ram tarafında da aynı şekilde. Bence bir daha kontrol et . Genelde benim pc de Ram ve işlemci kanadında OC denemesi yaparken yanlış bişey yapınca...
Top Bottom