Arama sonuçları: *

1. ryangosling

Valorant Oynarken PC Donuyor Yardım

düzeldi hocam ama bi şey yapmadım kendiliğinden düzeldi diye hatırlıyorum
  2. ryangosling

deniycem hocam 1721411694 örnek mail var mı atayım direk
  3. ryangosling

afk kalmaktan 24 saat ban yedim hocam test edemiyorum 3 saat kaldı ban açılmasına😢
  4. ryangosling

occt yaptığımda işlrmci 100w kullanırken 74 derece oluyo sonrasında güç direk 65w a düşüyor bunu hep 100 de tutmakmiçin ne yapmam lazım. derece düşüyo çünkü direk 65 w a çektiğinde 63 derece 1721326935 testler 10dk yaptığımdaki sonuçlarla benzer bi sıkıntı yok pc de oyunla alakalı sanırsam ekran...
  5. ryangosling

peki 10dk çalıştırmam gerek mi. bir de görev yöneticisinden bakıyorum cpu %20 kullanıyo
  6. ryangosling

1721324055 author mu eu mu indircem
  7. ryangosling

benim window ne x86 64 mü arm64 mü nerden bakarım 1721323464 bi de paralı galiba r23
  8. ryangosling

occt test yapayım diyorum. ayarlar var mı öberdiğiniz hem cpu hem gpu
  9. ryangosling

termal macun fanla gelen macunu kullandım o da videolarda falan iyi diyolardı galiba çok hatırlamıyorum. ekran kartı driverlarını da güncelleyip tekrar bakıcam
  10. ryangosling

soğutucu ak400 dü galiba ya da phantom spirit tarzı bi şeydi. termal macun hiç drğişmedim soğutucuyu aldığımda drğiştim o da 7 ay falan oldu galiba o da max 1721322633 daha başka oyun denemedim ama film izlerken falan sıkıntı yok
  11. ryangosling

sistem i5 12400f 3070 16gb ram whlq ne demek(usb kurdum) sıcaklık bakamadım(çünkü ekstra uygulama açtığımda donuyo diye açamıyom)
  12. ryangosling

arkadaşlar valo oynuyorum pc bi anda duruyo kalıyo mouse hareket ediyo ama hiç bir şeye basamıyorum. ne yapmam lazım 1721321389 pc yi kapama tuşuna basılı tutup kapıyorum meburen ama zararı var mıdır
  13. ryangosling

3070 sistem Valorant 240fps zor veriyor

3070 ve i5 12400f sistemim var fakat valoda 250fps zor veriyor herhangi bir linitleyici falan da yok. normal mi sizce (ekran 240hz)
  14. ryangosling

CPU 60°C bile maksimum fan açıyor

laptopların çoğu öyle zaten arada bi fanı açıp kapatıyolar. kapatmak için de büyük ihtimal biostan fan ayarlarını yapmanız lazım.
  15. ryangosling

Kapata bastım 1 saattir güncelleme yapıyor

Hocam ne dediğinizi anlamadım daha sade dille anlatır mısınız çok bilmiyorum da format attım şu anda sıkıntı yok yanlış yapmışım galiba. bundan sonra ne yapabilirim daha sade dille anlatır mısınız? 1707066219 Adım adım ne yapmam gerektiğini söyler misiniz?
  16. ryangosling

Sıfırlıyorum ama yeniden başlatırken yine sorun çıkarmaz mı 1707059488 Cmd komutları ne oluyor Yine aynı durum sıfırlarken bile aynı
  17. ryangosling

Format atınca düzekicekse format atayım daha kolay gibi
  18. ryangosling

Yine düzelmedi hocam, yaptığımda Bi kaç şey değişti yaptıklarınızı tekrar deneyin dedi. Ben de yeniden başlata bastım aynı olay hala devam ediyor
  19. ryangosling

Bir kere crackliuygulama yükledim ama hiç açmadan sildim. Şu anda İnterneti kesip kapamayı denediğim ve başarısız olduğum için güncelleme yapılıyor diye yazı var o yüzden maalesef ki şuan deneyemeyeceğim fakat yatın halldeicem, teşekkürler
Top Bottom