Arama sonuçları: *

1. sacrimoni04

Beyaz Ekran Verip PC Restart Atıyor

Bir süredir evde olamadığımdan hızlı dönüş yapamadım özür dilerim, denediğimde hala aynı sorunu yaşadığımı farkettim.
  2. sacrimoni04

Tamam yarın dönüş yapıcam konu üzerinden, teşekkürler
  3. sacrimoni04

Hayır denemedim hiç.
  4. sacrimoni04

İşlemci 5600X Ekran Kartı 570 8 gb armor
  5. sacrimoni04

Evet dediğiniz gibi masaüstü arkaplan rengi var ama iki monitördede her sorun yaşandığında masaüstündeki bir renk çıkıyor 1650493163 Girebiliyorum
  6. sacrimoni04

Bilgisayarın kapanmasına yol açarmı ki panel problemi?
  7. sacrimoni04

Herkese iyi geceler, Bilgisayarda bir sorun yokken format attıktan sonra ekran bir anda resimdeki gibi olmaya daha sonrasında bilgisayar kapanıp açılmaya başladı. Tekrar format attım driver kurmadım,güncelledim,eski sürüm kurdum ama nafile. Ekran kartından olduğunu düşünüyorum ama emin olamıyorum.
  8. sacrimoni04

Driver Kurulumu Hakkında

Germeyelim ortamı. Teşekkürler herkese.
  9. sacrimoni04

Driver Kurulumu Hakkında

Hiçbirinde ünlem yok.
  10. sacrimoni04

Driver Kurulumu Hakkında

Evet kendi yüklüyor fakat çoğunu geçmiş sürümlerde yüklüyor, bende bu durumdan rahatsız olduğum için buraya danışmak istedim.
  11. sacrimoni04

Driver Kurulumu Hakkında

Arkadaşlar imza kısmında sistemim yazıyor, bu sisteme hangi driverları yüklemem gerekli bilmiyorum yardımcı olurmusunuz? Kendim, ekran kartı, chipset ve ses sürücüsünü biliyorum başka yüklemem gereken neler var?
  12. sacrimoni04

Teknobiyotik Skandalı

Geçmiş olsun dostum. Dediğin yere bunları yazmak zorundalar. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurabilirsin, her şekilde müşteriyi bilgilendirmeleri gerekiyor.
Geri