Arama sonuçları: *

1. S

1 tane Usb portum çalışmıyor

Hayır çözemedim
  2. S

Çözüldü✓ Bilgisayar ilk açıldığındada windows ekranı gelip gidip tekrar geliyor

Sorunu çözdüm geçen hafta hdmi kablo yerine dp kabloyu takmıştım o yapıyormuş tekrar hdmi ye geçtim.Yardımcı olmaya çalıştığınız için çok sağolun
  3. S

Kablolara baktım kablolar yerinde sadece acilirken yapmasi masaüstünü yenileme mi yapıyor acaba normal mi bu durum diye düşündürüyor beni başka bi zararı yok.Linkten videoyu izledinizmi hocam? https://1drv.ms/v/c/9da5c6d5a6cf8e74/EYYN-W6SlZpJiujrEYdbva4BoR8d0p0248wDdKEDob_spw?e=tHZQ3N
  4. S

Hdr acikti bend3 ondan şüphelendim hdr yi kapattim yine yapıyor
  5. S

Bilgisayar ilk acildiğinda windows ekranı geldikten 3-4 saniye sonra ekran kapanıp tekrar aciliyor bunu neden yapıyor? https://1drv.ms/v/c/9da5c6d5a6cf8e74/EYYN-W6SlZpJiujrEYdbva4BoR8d0p0248wDdKEDob_spw?e=tHZQ3N
  6. S

Pc ilk açıldığında kapanıp geri açılıyor

Beyler bilgisayarı ilk açarken açıldıktan sonra windows ekranını gördükten 2-3 saniye sonra ekran 1 saniyeliğine kapanıp geri açılıyor bu neden oluyor?
  7. S

Aygıt yöneticisi sarı ünlem

Raid denetleyicisi üstünde ünlem var nasil gider işlemci:12400f anakart:asus prime h610m-k argb
  8. S

1 tane Usb portum çalışmıyor

Kasamın üst tarafında iki tane usb 2.0 1 tane de usb 3.0 portu var bunlar arasında 2 usb 2.0 portundan nedense 1 tanesi çalışıyor diğeri çalışmıyor flash takıyorum taktığımda algılama sesi bile gelmiyor hiç bi şekilde çalışmıyor diğeri çalışırken bu neden çalışmıyor bilmiyorum yardım edin
  9. S

windows 11 key'ler ne işe yarar

Uğraşma knk 50-60 liraya al bi key işte
  10. S

İşlemci ısısı normal mi?

Aga bu fanı takması aşırı zor diyolar ya millet takarken kırıyomuş
  11. S

Pc aldım nasıl kurucam

Youtube a sorcan knk yanlış yerdesin
  12. S

NEDEN FPS LERİM BU VİDEODAKİ GİBİ DEĞİL?

Ram değerlerinde farklılık olabilir mi?
Top Bottom