Arama sonuçları: *

1. sefagkts

Pc format attım ekrana görüntü gelmiyor

dostum ram ve ekran kartını aynı anda çıkardık tekrar taktık öyle problem çözülmüştü
  2. sefagkts

kabloda sıkıntı yok olsa laptoptan da görüntü vermezdi tüm parçaları söktürdüm tekrar taktırdım şuan problem çözüldü bakalım
  3. sefagkts

yok görüntülü aradım denettim o doğru 1737896701 laptop var onda ondan monitöre görüntü geliyor mesela kablo ve monitör sıkıntısız kasada sıkıntısız aslında ama niye böyle oldu çözemiyorum 1737896780 denemiş bu arada onu da olmamış
  4. sefagkts

farklı odada kursun derken anlamadım ama tv'ye denettim "tv farklı odada alakası varsa" ona da görüntü gelmemiş
  5. sefagkts

Arkadaşlar ardakaşımın pc'sine format attım benim eve getirdi attım ekrana görüntü geliyor sıkıntı yoktu kendi evine götürdü ama şimdi ekranına görüntü gelmiyor neden olabilir bios pili çıkarıp taktırdım ramleri çıkartıp taktırdım ama ekranına görüntü gelmiyor yanına gidemiyorum uzakta oturuyor...
  6. sefagkts

Nvidia Experience kayıtta cızırtı sorunu

Arkadaşlar anı yeniden oynatmada aldığım kayıtlarda mikrofonumdan gelen sesleri cızırtılı alıyor mikrofonda problem yok son 5-6 güncelleme öncesinden böyle olmaya başladı nasıl düzelir bu bilgisi olan var mı? Ek olarak ekranı biraz beyazlatarak kayıt alıyor neden böyle bu acaba
  7. sefagkts

Discord 5000ping sorunu

arkadaşlar şunu yaşayıp çözen yok mu ara ara yapıyor sunucudayken her odada ping farklı birinde 30 birinde 65 diğerinde 80 90 oluyor niye böyle bu sildim yükledim aynı sunucudaki odaların bölgesi otomatikte tüm bölgelerde denedim en düşük hali otomatikte oluyor
  8. sefagkts

Discord 5000ping sorunu

sildim yükledim ayarları sıfırladım hala aynı bu
  9. sefagkts

Discord 5000ping sorunu

denedim aynı oyunlarda ping düşük örnek valorant 5-10ms falan dc de bi odada 75 diğer odada 45 50 düşmüyor yani arada 5k gidiyor kalıyor orda 1714678851 bir kaç kere yaptım ortalama bu şekilde https://www.waveform.com/tools/bufferbloat?test-id=f0bae92b-2bd0-4090-a1ba-9819127f01d5
  10. sefagkts

Discord 5000ping sorunu

dostum bu kadar basit bir mantıkla çözülse sormam bunlar düşünmemiş olma ihtimalim var mı sence?
  11. sefagkts

Discord 5000ping sorunu

denedim kanka türk mantığı çözülmedi
  12. sefagkts

Discord 5000ping sorunu

Arkadaşlar aşağıya bıraktığım görseldeki gibi pingim arada böyle 5k ya çıkıyor kanaldakileri duyuyorum ama onlar beni geç duruyor internet hızım ping çıktığında düşmüyor arkada yayın vs. izlemeye bişeyler yapmaya devam edebiliyorum neden böyle olabilir acaba? + kanalın bölgesi otomatik'de...
  13. sefagkts

Kasadan garip bir ses geliyor

bu coil whine çok problem yaratır mı şimdi sök tak ile uğraşmayayim yarın güzel indirim yakalarsam ekran kartı alıcam çünkü
  14. sefagkts

aynen o garip bi tiz sesi var deneyeceğim saol
  15. sefagkts

kanka denedim de hata veriyor ya 1700743232 kanka o fan sesi değil ya farklı bi ses böyle inceden dıığt diye garip bişey
  16. sefagkts

arkadaşlar kasadan garip bi ses geliyor kısa kısa pcyi ilk açarken çıkan ses gibi nasıl tarif edilir bilmiyorum internete yükledim sesi ama indirmeli oluyor normal ses olarak nereye yükleyeceğimi bilmediğim için böyle attım link
  17. sefagkts

Emulator açınca mavi ekran

arkadaşın dediğini denemediysen dene ben denemedim henüz maç izlemek için giricektim o da geçtiği için uğraşmadım
  18. sefagkts

asus prime b450m-k
  19. sefagkts

Arkadaşlar pcden maç izlemek için emulatöre girdim bluestacks vardı açtım mavi ekran verdi pc onu sildim nox indirdim yine mavi ekran veriyo emulatörü açınca neden olabilir
  20. sefagkts

türknet internet sorunu

Düzelmiş
Geri