Arama sonuçları: *

1. S

rat yedim ne yapmam lazim lutfen yardim edin

Kardeş boş boş sorular soracağına yapsana belki kurtarirsin yok niye yok ne faydası olacak
  2. S

Usta diğer bilgisayarına da geçebilir rar konusu hakkında bilgim yok ssden bulaşır mı diye ama ben riske girmeyin derim ayrıca diğerlerinin önerilerini denedin mi 1728130419 Usta diğer bilgisayarına da geçebilir rar konusu hakkında bilgim yok ssden bulaşır mı diye ama ben riske girmeyin derim...
  3. S

Usta ben telefondan yedim kuzenim atmıştı ama sildi iste sende adama ulaş yalvar "işe yaramazsa cptnin dediği" 1728130053 Takma
  4. S

Bu arkadaşın dediğini dene olmazsa çöpe atabilirsin hocam 1728129876 Hocam dalga geçmiyorum ciddiyim ama başka nasıl olur bilmiyorum ben sadece önerdim
  5. S

https://www.incehesap.com/southpaws-hazir-sistem-fiyati-56848/ şu tarz bişey bu sitelerden bakarsın
  6. S

Ya oldu işte hocam nasıl anlatsam bilmiyorum ama rat bulaştı işte SSD ye o hafıza birimi anakartada bulaşır diğer parçalar güvende kalan parçaları tek tek sat 20 25 k toplarsan 4060 5 5600 16 ram 512 SSD sistem alırsın monitörün var zaten
  7. S

Kanka hafızasında var rat işte yine girer bilgisayarına 1728129488 Geçmiş olsun kanka biraz idare et pcsiz ama yazılım öğrencisisin bide yazılım öğrencisisin nasıl rat yedin merak ettim 1728129548 Adama yalvarabilirsin tanıdık ise telefondan iletişim kurabilirsen durumunu anlat
  8. S

Nasıl olsun kanka yemişsin rati ana kart ve ssd alacaksın
  9. S

SSD gitti knk ana kart ne olur bilmem
Top Bottom