arkadaslar merhaba bende r5 3500x işlemci vardı aynı sorun vardı durduk yere res atıyodu hata vermeden r5 3600e geçtim sorun bi süre yoktu şimdi tekrar basladı çözümünü bilen var mı
arkadaslar merhaba bundan önce r5 3500xte aynı problem vardı sattım r5 3600 aldım düzledi aynı problemler tekrar oldu ekran kart rx5700xt sorun ne sizce nasıl düzelir
Arkadaşlar yayın yaparken sesim sadece izleyenlere sol kulaklıktan gidiyor. Discord'ta felan sıkıntı yok, Streamlabs kullanıyorum. Yardımcı olabilicek var mı?
Vatan çalışanı taktı ama oraya götürme imkanım yok çaresizim Elim ayağım titriyor
1606758027
1606758096
Neyi sokup takayım nasıl yapicam neden hep benim başıma geliyor Allahim yardım et
1606758191
Abi Allah için yardım et
Yeni cooler master masterliquid lite 120 taktim eve geldim bu hatayı verip kapanıyor ne anlama geliyor bilmiyorum bunaldim artim
1606757163
Su an hiç açılmıyor ışıklar geliyo hemen kapanıyor
Arkadslar sistemim oyun oynamazken bişey indiriken veya chrome de donuyor kitleniyor res atmadan düzelmiyor sebebi nedir bıkkınlık geldi artık sistemi alalı 2 gün oldu basıma gelmeen kalmadı
Arkadaşlar herkese merhaba bir pc topladım 2 gün önce bi problem canımı sıkmaya başladı donuyor ses ve ekran kitleniyor yeniden başlamadan düzelmiyor ısısı normal ram testleri de normal sizce servise veriyim mi moralim aşırı derecede bozuldu sizce ne yapayım