Arama sonuçları: *

1. serkankrky38

Sağlam bir tv onerisi olan varmi

10k alti 4k tcl veya başka bir marka aynen şu şekilde tepki verebileceğiniz (daha ucuzunu bul gel benim ana.. ... ) :) tarzı bir indirime giren tv varmı? Teşekkürler
  2. serkankrky38

Kasım indirimi daha gelmedimi yoksa tırt mı?

Doğru düzgün bir indirim gormedim. Temuden f75 klavyeyle ajazz mouse aldım bi tek. Ne doğru düzgün indirim vat parçalarda nede toplama pclerde . Boyle giderse laptopdan devam edecek anlasilan.
  3. serkankrky38

7900 gre veya 7900xt 4k sistemi götürebilir mi

Evet hocam o yüzden bi Kasım indirimlerini bekliyorum. Forumda belli olur hersey. Sadece 4k oyun için bi kafamda fikir olması için yardım istedim. Duzgun indirim olursa alırım duruma göre
  4. serkankrky38

Kasım indirimlerinde 9000 x3d serisi işlemciler olmaz büyük ihtimalle. Oyuzden beklemek gerekirmiş bilemiyorum 1730213979 Hocam ortalama 60k bir sistem düşünüyorum. Full amd bir sistem. 1730214009 Birde 10.000 de 4k ekran için falan
  5. serkankrky38

Hocam işte Kasım indirimlerini bekliyorum göze çarpan bi indirim olur ve foruma düşerse almayı düşünürüm. Rtx 5000 serisi gereksiz pahalı olacak. Birde amd 9000x3d serisi Kasım indirimlerinde olmayacak. Yapılabilecek en mantikli şey greli veya 7900xt li bir sistemin indirime girmesini beklemek olur.
  6. serkankrky38

7900xt 20 gb 320 bit ama 7900 gre 256 bit 16 gb fark az olurmu?.
  7. serkankrky38

Kasım indirimde uygun fiyatlı bulursam 7900 gre veya 7900 xt li bir sistem alacağım. İslemci 7900x 7800x3d tarzı bir islemci olacak. Size sorum şu. Bu sistem 4k orta yüksek ayarda 3A oyunları rahat oynatabilir mi? Yoksa 2k ekran almak daha mantıklı mı olur? Belki indirim iyi olabilirse...
  8. serkankrky38

HP NİN ALDIĞI LANET KARARLAR

Bende aynı durumdayım. 3050 ti var vram düşük. Bari ram ssd takip biraz daha kullanayım diyorum maks 16gb ram 512 ssd kaldırıyor dediler. Ne gelistirebiliyorum nede elden çıkarabiliyorum. 32 ram 1 tb ssd olsa en az bi 5 sene daha bütün oyunları rahat kullandirabilir fakat şuan ucu ucuna yetior...
  9. serkankrky38

Bannerlord sürekli çalışıyor

Bundan 1 yıl sonra hangi manyak 20 bin saat bannerlord oynamis diye oyun haberlerinde güzel bir geyik muhabbeti olacağını biliyorum. Hiç bozma kanka. 1 sene sonra Enis kirazoglunun videosunda seni görmek isterim ajsjjsjdkudksksjsk
  10. serkankrky38

Laptopumun Vidalari Acilmadi

1714548299 Hepsinimi
  11. serkankrky38

Laptopumun Vidalari Acilmadi

Beyler hp ec2041 nt laptopumun termal macununu yenilecem fakat şu soketteti 4 büyük vida çıkmıyor. Boşa dönüyorlar ama çekince çıkmıyorlar ne yapmam lazim.internetten bakın bakınca böyle bir plastik aksam yok onlarda .
  12. serkankrky38

Pc telefonu yavaş şarj ediyor ?

Anladığım kadarıyla pc den telefona sarj ediyorsunuz. Eger doğruysa zaten her halükarda tlfonu pcden sarj etmek yavaş olur.hızlı dolduran gormedim ben. Normal prizden ancak o yüksek wattı elde edebilirsin.
  13. serkankrky38

SİLİNMEYEN VİRÜS NASIL SİLİNİR ?

Bende crackli çok oyun oynadım hatta Windows güvenliğini full kapatmıştım Gmail bir mesaj geldi tüm şifrelerini herseyimi kopyalayıp bulmuşlar:) Allahtan bir foto dahi yok gmailimi ve bütün uygulamaların şifrelerini değiştirdim yeni Gmail fln açtım birsen olmadı hatta msjda su vardı. 1000...
Top Bottom