Arama sonuçları: *

1. sey7ullah

Bilgisayar Açılmıyor: Sorun Nerede?

sorma işin komik tarafı o zaten acaba sorun şu mu bu mu derken herşeyi değiştirdim ekran kartı ve ramleri kardeşimin bilgisayardan aldım ama anakart işlemci psu hepsini dışardan aldım saçma bir masraf oldu
  2. sey7ullah

komik mi ?
  3. sey7ullah

kanka bilgisayarcı da da açılmadı o da anlamadı sorunu
  4. sey7ullah

evet 1734168100 sadece güç kaynağında bir kere çıt sesi geliyor ama sıfır tepki
  5. sey7ullah

kanka büyüteç ile bile baktık her şey değişti yeminle tek değişmeyen sistemin sahibi 1734167834 kanka cmos sıfırlama bile yaptık
  6. sey7ullah

valla cevabını bilgisayarcı bile bulamadı
  7. sey7ullah

hacılar bakın konuyu tam anlamıyla okudunuz mu bilmiyorum ama uzay sistem dahil her yöntemi denedim anakart işlemci ram psu ekran kartı dahil herşeyi değiştirdim yine yok
  8. sey7ullah

kanka açılmıyor ki ne driveri :D 1734167221 kanka hiçbir türlü açılmıyor her pşarçayı değiştirdim neyi anlamıyorsunuz ?
  9. sey7ullah

Arkadaşlar pc mi bir gece normal şekilde kapattım sonrasında açılmadı bir daha güç kaynağından böyle ufak bir çıt diye ses geliyor sonrasında hiçbir şey yok anakartı değiştirdim güç kaynağını değiştirdim işlemci değiştirdim ramleri değiştirdim yine aynı hata var. Bilgisayarcıya götürdüm o da...
  10. sey7ullah

Bilgisayarımın parçaları uyuşuyormu?

anakart işlemci uyumlu ekran kartı zaten okey ramler ddr4 650w yeter gibi tamam yani
  11. sey7ullah

Bilgisayarımın parçaları uyuşuyormu?

:kedi:(y)
  12. sey7ullah

bilgisayarı açınca işlemci %100 oluyor

valla bu video var bilmem izledin mi ? 1729337180 Başıma hiç gelmedi umarım biri yardım eder
  13. sey7ullah

bilgisayarı açınca işlemci %100 oluyor

youtubeda baktın mı ?
  14. sey7ullah

Kasa calisiyor ama ekrana goruntu gelmiyor

kanka ram arızalıysa başka bir şey diyemem
  15. sey7ullah

ramler bozulmuş olabilir iki tane ise ilk baş birini açılmazsa diğerini tak yine çalışmazsa eğer bir arkadaşından ram isteyip öyle dene yine olmazsa bilmiyorum 1729259532 ramleri tek tek tak çalıştırmayı dene yani
  16. sey7ullah

kanka tüm kablo bağlantılarını söküp tekrar tak belki bir yerde temassızlık olabilir. kasayı kokla belki bir yanma olabilir ufak bir parçada belki psu da bozulmuş olabilir tek tek bakıcan ama başka arkadaşlar aynı sorunlarla karşılaşmış olabilir yine de başkalarının da bir şey yazmasını bekle
  17. sey7ullah

Çözüldü✓ Yeni ekran kartından sonra pc açılmıyor

bios pilini bir sök tak
  18. sey7ullah

windows 11 güncelledim pc çöküyor

ssd den olmayabilir boşuna gönderme istersen ama sen bilirsin 1726098881 bir arkadaşının pc sinde test et
  19. sey7ullah

Windows Update sonrası bilgisayarım açılmıyor

bende aynı konuyu açmıştım senden önce. Bir sorun var gibi ama hayırlısı
  20. sey7ullah

windows 11 güncelledim pc çöküyor

ya valla pc gece 12den sonra otomatik bir şekilde birden kapandı ben çöktü sandım sonra reset attım pc ye windows 11 güncellemesini aldı sonrası rezalet
Top Bottom