Arama sonuçları: *

1. sezerbey98

Virüs problemi yardımcı olur musunuz

Bende virüs bulmadı sadece cheat engine ve utorrenti kaldırmayı önerdi :D bende yokmuş virüs
  2. sezerbey98

Virüs problemi yardımcı olur musunuz

Peki bu " vmicroservicestarter.exe " adlı programın var olduğunu oyunu indirince mi anladın ? yoksa torrentten mi geldi ? yoksa görev yöneticisinde felan mı duruyordu ? Benim de GPU sıcak çalışıyor acaba bundan mı diyorum
  3. sezerbey98

Ryzen 7-5800h+rtx3070 vs intel i7-11800h+rtx 3060

Hocam öncelikle bir Makine Mühendisi son senemi 1 sene uzatmış biri olarak tez hazırlıyorum. Emin ol Autocad Solidworks cart curt bunlar acayip iyi sistem istemiyor hatta Marmarada okuyorum inan bana PC'ler 2010lu yıllardan kalma basit sistemlerdi. Ben ise 2017 yılında GTX 1060 i7 7700HQ ile çok...
  4. sezerbey98

Çözüldü✓ Klavye ile 3 rakamına basınca 7 yazıyor?

AYT-TYT Matematik problemler sorusu ... Cevap için takipteyim. Heyecanlı bir konu hahahah
  5. sezerbey98

Monitörü aldım ama darboğaz olur mu?

RTX 3070 dediğimiz kart 2K kartıdır. Fakat o işlemcinle RTX 3070 rahat 1080p'de beslenir diye düşünüyorum. Fakat devir artık 2K 4K devri. Mümkünse 2K al. O kartla o keyfi yaşamalısın
  6. sezerbey98

Bilgisayarin kaç tl eder

Ekran kartı : 3000 TL İşlemci : 1800 TL RAM : 1000 TL Anakart : 400 TL Kulaklık : 380 TL Mouse : 150 TL TOPLAM (MONİTÖRSÜZ) = 6730 TL ederi var ortalama . 500 aşağı 500 yukarı olabilir Monitörün modelini bilmiyorum çok fazla Asus Tuf 144Hz monitör var piyasada yani monitör hariç 1655214550...
  7. sezerbey98

Bilgisayarım nerdeyse her uygulamada kasıyor

Hocam RAM sorunsuz , işlemci sorunsuz , SSD vs her şey sorunsuzsa deneyemediğin tek şey GPU olur. Fanları da çalışıyorsa VRAM'i vs arızalı olabilir . Sonuçta 100 FPS normal diyorsun kilit kalkınca sorun çıkarıyor diyorsun. Zaten FPS kilidi kalkınca daha yüksek fps daha yüksek vram tüketiyorsa...
  8. sezerbey98

Acaba GPU VRAM'inde mi sorun var dicem ama APUdan oyun oynadın mı hiç ?
  9. sezerbey98

Sistemin 1080p için gayet idare edicek sistem belki işlemci güçsüz gelebilir bilemem ama bu sorunu ben laptopta yaşıyordum. Sorun ram yada SSD olsa gerek. Ben daha çok ram'den şüphelenirim bu gibi durumda. Dual channelleri çıkarıp tek tek dene istersen. Benim sorun ram veya SSD idi çünkü.
  10. sezerbey98

i5 10600KF RTX 3060 Darboğaz Problemi

Benim eski 2070 Super yapmıyordu. 3060 ile 2070 Super aynı seviye değil mi ?
  11. sezerbey98

i5 10600KF RTX 3060 Darboğaz Problemi

Normalde GPU'n R5 3600le bile darboğaz yapmaması lazım. i5 10600KF ile hiç olmaması lazım. Bu işte bir terslik var. İşlemcinden kaynaklı olduğunun kanaatindeyim. Saat hızları nedense kilitli gibi sabitlenmiş 800 mhzlere . Hızını arttır AMDci olduğumdan anlamıyorum INTEL ayarını ama sorunun...
  12. sezerbey98

350 tl ye ne istemeliyim ?

O paraya sağlam klavye de mouse da gelir fakat mouse her zaman klavyeden önemli. Bir Microsoft klavyesi 50 liraya da 100 liraya da WASD bastırır sadece mekanik hızı vermez yine de sağlam iş çıkarırsın fakat mouse'ta konfor dpi cart curt çok önemli. 350TLye çok sağlam mouselar alırsın...
  13. sezerbey98

Ryzen 5 5600X + AMD RX 6900XT = Darboğaz?

1080pde kullanmaktayım. Yeni nesil oyunlarda darboğaz hiç yok. Fakat oynanan oyun biraz düşük grafikli olsa hemen darboğaz oluşuyor. SAM aç RAGE aç İşlemciyi 4.75 Ghz sabitle . Darboğazdan 1080pde bir nebze kurtarır. 2Kda zaten darboğaz çok nadir olur. Sonuçta bu kartın hakkı R9 5900X tir...
  14. sezerbey98

Korsan Oyun Oynamak Hırsızlık mıdır?

Steam Calculator'e gir . " SezerBey98 " bu kullanıcı adımı arat.
  15. sezerbey98

Nerden biliyorsun kardeşim alıp almadığımı ? Ben gerektiği zaman orjinal de alıyorum. 6000 liralık Steam hesabımı ve diğer platform hesaplarımı açtırma burda. Ben burda şunu savunuyorum. Cyberpunk gibi fiyatlandırması 400leri bulmayan Rusya gibi bize de özel fiyatlandırma yapan oyunları gayet...
  16. sezerbey98

Yazık kafana dicem ama ban sebebi mi bilmiyorum :D
  17. sezerbey98

O yüzden Rusyada Brezilyada vs oyunlar daha ucuz ama TR'de 70 dolar sayıyorlar . :D komedihane
  18. sezerbey98

Ya sen ne vaazi diyorsun " helaldir " diyoruz dinci diyanetçi oluyoruz . Türkiş Cem Yilmaz hahahaha
  19. sezerbey98

Kardeşim hikayeli bi oyuna indirimde 200 TL vermek koymuyor mu ? Cidden merak ettim :) Senin ülkeni adam yerine koyup 150 100 TL bile yapmayan firmaları bana savunma . Online olsa veririm parasını Call of Duty'yi bi kez bile torrentlemedim çünkü adamlar oyunlarını kaliteli bir online ile...
  20. sezerbey98

Siz tartışadurun ben gidip Death Stradinge 199 TL vermek yerine torrentliyim. Sonuçt Bizi düşünmeden indirimde 200TLye sırf hikaye oyunu satan firmaya yapılan her şey helaldir.
Top Bottom