Arama sonuçları: *

1. sfky9842

AMD Sistem Performans Sorunu

senin işlemci kullanımı ile bende kullanımda ghz farkı var şimdi dikkatimi çekti
  2. sfky9842

AMD Sistem Performans Sorunu

işlemcin biosta eco modunda değil dimi ? işlemcin turbost açtın mı ramlar expo açık mı biosta ekran kartı ile işlemci aspm kapattın mı ? ekran kartı pciex16 gen4 seçtin mi auto da mı ben genelde biosta bunlar yaparım
  3. sfky9842

Aldığım sistem pahalı ve gereksiz mi?

marka aldığın için normal hocam, markasız veya alt segment ürün ile f/p oranı daha iyi olabilirmiş sadece ama dediğim gibi kaliteli parçalar seçmişssiniz.
  4. sfky9842

Bilgisayar Performansımdan Memnun Değilim.

twinmos alphapro1tb model var bende yaklaşık 2 sene olacak saglık %98 en ufak bi problemini görmedim. aktif kullanıyorum. windows11 yüklü
  5. sfky9842

PC Durduk Yere Kilitleniyor

colorful anakarttın var sorun bu anakartta olabilir mi diye düşünüyorum. ramlar yerini değiştirme denediniz mi hocam? güç kaynağınız nedir bu arada ? ondan da yapma ihtimal oluyor
  6. sfky9842

Mavi Ekran Am5 bios ve windows sorunu

Ramlar biosta powerdown, gear down gibi ayarlar açık mı? Ben bu ayarları kapatirsam mavi ekran alıyordum crucial ramlarda
  7. sfky9842

PUBG'de Crash Problemi

Pubg uyumlu driver YouTube dan bak en stabil FPS veren, çalışan örnek delta force oyununda 24.8.1(60xxde) ile 24.10.1(70xxde) driverlari daha iyi çalışıyor
  8. sfky9842

PUBG'de Crash Problemi

bu hata ne bilmiyorum ama benim de bi kaç kez başıma geldi şimdilik sorun yaşamadım (delta force oyununda)
  9. sfky9842

PUBG'de Crash Problemi

bu hata sanırsam wattman adını verdikler baş belası. ddu program ile amd ekran kartını temizle, pc restart attıktan sonra windows update çalıştır orada gelen güncelleme yaptıktan sonra pubg ile en uyumlu radeon driver amd sitesinden indir. kurmadan önce ek seçeneklerde sıfırdan kurulum işaretle...
  10. sfky9842

MEMORY_MANAGEMENT - mavi ekran

Ram arızalı , iade et hiç uğraşma
  11. sfky9842

Bilgisayarım sürekli donuyor.

bana ekran kartından gibi geldi donması, takılması, gitmesi. ramlar tek slot denedin mi?
  12. sfky9842

Pc ye 650 watt yeter mi?

Sıfır PSU alacaksan 650 sınırda kalır özellikle 12v kanalindan gerçek 650watt veremiyorsa daha mühim. Çoğu PSU markası bronz ürünleri 600watt yakın değerler veriyor.
  13. sfky9842

Anakart wifi antenlerini taktım fakat bilgisayarda wifi seçeneği yok

pc kablolu internet bağla wifi driver indirmen lazım
  14. sfky9842

Anakart wifi antenlerini taktım fakat bilgisayarda wifi seçeneği yok

anakartın wifi driver indirdin mi ?
  15. sfky9842

Yeni Toplanan Bilgisayar Açılmıyor

anakart sağlam olduğuna emin misiniz ?veya ramların donanımsal sorun var gibi
  16. sfky9842

Yeni Toplanan Bilgisayar Açılmıyor

bende bugün ddr5 sistem topladım her şey bitirdim görüntü alamadım ramlar ile ekran kartı söküp silgi ile sildim, kasanın da statik elektriğini aldım sonra sorunum düzeldi sizin ki de statik elektrik olabilir ben halıda topladım :D
  17. sfky9842

Bu sistem neden kasar.

işlemci neyle sogutuyorsun ?stok fan mi var, ekran kartı ısı değerler ile, işlemci ısı değerler nedir
  18. sfky9842

Bu sistem neden kasar.

ramlardan dolayı olabilir önce tek ram ile başlayıp, bir bir deneyerek test ederek bozuk ram bulun önerim 2x ram kullanman
  19. sfky9842

Çözüldü✓ Ram ve SSD olmadan bios gelirmi

ssd gerek yokta, ram olmadan görüntü gelmez diye biliyorum.
  20. sfky9842

RTX 4060 Ti R5 7600 sistem darboğaz mı oluyor?

Ramlar test ettiniz mi, mavi ekran alıyor musunuz
Top Bottom