Arama sonuçları: *

1. shaco27

V-sync Ayarı Açılmalı Mı?

Rekabetçi oyunlarda açmasan olur da hikayet tarzı olan oyunlarda yirtilmalar olabiliyor çok hissediyorum ben hep açık kullanıyorum birde 60 FPS kitlemiyor limit ayarlayabiliyorsun açtığın zaman 60 FPS vericek diye bir şey yok+ fazla FPS gösterse bile monitörun hz gecicegini sanmıyorum örneğin...
  2. shaco27

Darboğaz tam olarak ne demek

https://media1.tenor.com/m/ob4h0tpW20QAAAAd/train-tight.gif Hep aklıma bu geliyor. Ryzen 5500 4080 süper olurmu diyen olunca felan . 2 k ekranda darboğaz azalıyor meselesinde mevcut
  3. shaco27

Sıvı Soğutma Problemi / AMD Ryzen 7 7800X3D-NZXT Kraken Elite 360

Başkan bence gayet serin bende boşta 58 dereceyi oyunlar 70 görüyor işlemci teste yükte 84 derece oluyor zaten Max o derece otomatik duruyor orda auto overclock açık iyi soğutucu ve 800 l lik macun kullanıyorum Overclock kapatınca derece düşük kalıyor ama niye kısıtlim bosami para verdik😂
  4. shaco27

Adrenalin Sürümü (WHQL) 24.3.1 Sürüm Notları

O an ban yemedi say kaç saat olurdu acaba 😂
  5. shaco27

zaten full du eşyalardan sattı artı parayla alıyordu indirim zamanı indirim bitti normal fiyatının bir tık altına satıyordu en kötü %50 kar ediyordu yapmak istemiyordu ben dedim yap ne olucak :D resmini atarsa süresini atarım sana.
  6. shaco27

arkadaş warhame indirimde kredi aldı sattı aldı satı 30bin tl para çıkardı ban yedi en son manyak bir süresi vardı ben teşvik ettim ama olsun pc aldı :D
  7. shaco27

ya kart ya sistemle ilgili çok deneyim gerekiyor bazen çözmek için yardımcı olanlar oluyor adam yap yap pro olmuş :D
  8. shaco27

ramı kıstım watman felan 0 bitti gitti miss gibi kart :D seçenek çok dediğin gibi güzel gelişir ilerde dağa.
  9. shaco27

evet arkadaşlar 04.04.2024 te nvidian amd geçiş yapmış bulunmaktayım 3080 to 7900xt tek bir defa ufak siyah ekran yedim şuan test aşamasındayım. aramıza katılan yeni arkadaşlara wattman mavi ekran yarışmasında başarılar diliyorum :D kafa yok yine geldik amd sevdamızdan. atomic heard nvidia fps...
Top Bottom