Arama sonuçları: *

1. S

Çözüldü✓ Yeni ekran kartından sonra pc açılmıyor

Öncelikle teşekkür ederim oldu, kimseyle aram kötü olmasını istemem. Ben ekran kartı konusunda deneyimim kötü ve gariptir ki HDMI takınca tamamen çalışan ekran kartı, HDMI takılı olmayınca çalışmıyor. "HDMI olmayınca gene çalışacağını ama sadece görüntü olmayacağını düşünmüştüm" Bunu bilmiyordum...
  2. S

Sorunum görüntü değil ki? Bilgisayar siyah ekranda kalıyor ve açılmıyor klavye ışıklarından numpad caps basarak ve bilgisayarın sesinden anlıyorum. Ekran kartlı/kartsız açılmıyor, apu yu devre dışı bırakmasaydım rahatça açılıyordu "tabi ekran kartı takılı değil ise"
  3. S

Yazmıştım zaten söktüm taktım diye, hatta 30 dakikaya yakın bekleyip geri taktım. 1726707498 Denedim fakat olmadı, tavsiye için teşekkürler yine de
  4. S

Şunu söyliyeyim öncelikle, sorunum görüntü gelmemesi değil direk bilgisayarın açılmaması. Sadece HDMI olmadığı için buna yol açar mı ki? "Monitör değişicek zaten, görüntü olmasada PC'nin açılmadığını anlıyorum o yüzden sordum" 1726707256 Bir de ne kadar işe yarar bilmiyorum ama açtıktan sonra...
  5. S

VGA takıyorum, anakarta ama takmadan denememe rağme aynı durum
  6. S

Fanlar dönüyor, güç kablolarından eminim. Fakat monitörün HDMI girişinde bir sıkıntı olduğu için HDMI'ı takmıyorum anakart ile yapıyorum ama anakarttan çıkarsam bile PC açılmıyor. "Açıldığı zaman bir ses geliyor ordan biliyorum ve klavye ışıklarından" (düzeltme) Bilgisayarı açtığım zaman ekran...
  7. S

Merhaba, bilgisayarımda normalde "Ryzen 5 3400g" vardı apu olarak kullanıyordum "Radeon rx 6600 dual V2 8gb 128 bit" Ekran kartını aldım, fakat monte ettikten sonra bilgisayar açılıyor, yani fanlar dönüyor klavye ve kasanın ışıkları dahil geliyor ama bilgisayar asla açılmıyor ve öyle kalıyor...
Top Bottom