Arama sonuçları: *

1. S

Hazır sistem takılma-drop sorunu

Hocam vallaha çok iyi olur ama alırım onları kısa bir süre içerisinde onu alana kadar idare etmek için optimizasyon yapalım, optimizasyon yaparsak ne olur peki hocam ne seviyede düzelir bu sorun
  2. S

Hocam bu sanal bellek olayını kapatsam falan düzelmez mi bu sorun, kesinlikle ram arttırmam mı gerekiyor yani
  3. S

Tabikii hocam anakart modelim Msi A520M-A Pro. Hocam ram almadan düzeltemez miyiz bu sorunu şuanda 8x2 xpg gammix d35 3600 mhz ram var, tek çözüm 16x2 ram almak mı yani hocam alternatif yok mu 1737154557 Maşallah bu arada hocam çok bilgilisiniz gerçekten 😇
  4. S

Selamlar, Valla hocam haklısınız hiç tecrübem ve bilgim yokken aldım eşeklik edip doğru düzgün sorup soruşturmadım kimseye, hangi oyunu yüklersem yükleyeyim drop takılma oluyor gaminggentr den aldım bu sistemi, bu şikayet ile geri gönderdim 2 defa servise gitti hiçbir parçada sorun bulamadılar...
  5. S

Mavi Ekran Windows 10 mavi ekran

Hocam https://answers.microsoft.com/tr-tr/windows/forum/all/system-thread-exception-not-handled-mavi-ekran/1d56064b-ada2-4330-8e93-69df35d8b1b1 şuraya bir bakın bakalım bu hatanın çözümleri yazıyor
  6. S

Hocam oyunlarda drop takılma vesaire oluyor mu?
  7. S

Hocam usb ile temiz bir format atın bakalım devam edecek mi
  8. S

Hocam neredesiniz
  9. S

Yok hocam m2ssd üzerine kurulu oyunlar.
  10. S

Tp-link bluetooth ub500 adaptör sürücü hatası sorunu

Hocam bilgisayar ürünü okuyor mu yani bir cihaz kulaklık vs bağlayabiliyor musunuz yoksa hiçbir şekilde okumuyor mu bilgisayar bu ürünü
  11. S

Çözüldü✓ Ryzen 5 7600 ısınma sorunu

Evet hocam arkadaş doğru söylüyor olabilir jelatini bir kontrol edin sökmemiş olabilirsiniz.
  12. S

Tp-link bluetooth ub500 adaptör sürücü hatası sorunu

Hocam iobit uninstaller ile ub500 driverını temiz bir şekilde silin tekrar yükleyin bakalım düzelecek mi. Birde farklı bir usb yuvasına takın ub500 ü.
  13. S

Çözüldü✓ Ryzen 5 7600 ısınma sorunu

Hocam fan işlemcinin üzerine tam temas falan mı etmiyor acaba, çünkü o gayet güzel bir soğutucu yeterince soğutması gerekiyor.
  14. S

Selamlar hocam kusura bakmayın bildirim gelmedi siteye girince gördüm yazınızı, tabii ki hocam hemen yüklüyorum gta5 oyununda iken.
  15. S

Arkadaşlar gaming gen tr den ekteki metmellow m2 adlı hazır sistemi alan veya alan tanıdığı olan biri var mı lütfen benimle iletişime geçsin
  16. S

Dying light 2 directx 12 ultimate ışın izleme görüntü sorunu

Tamamdır hocam, diğer sorumu da yanıtlar mısınız
  17. S

Hocam bide bu takılma varsayılan ayarlarda da oluyor haritanın bazı kısımlarında, yani yeni yerlere gidince oluyor normal mi bu?
  18. S

Evet hocam ne var ne yok hepsini ultraya alıyorum görüntü kalitesi artacağına aksine daha tuhaf gözüküyor ağırlaşıyor oyun bide takılma vs
  19. S

Hocam bu kartda da var ama ışın izleme teknolojisi
  20. S

Arkadaşlar dying light 2 de grafikleri directx 12 ultimate ışın izleme yani en üste alınca görüntü kalitesi artacağına aksine bir garip oluyor ve takılma vs oluyor neden böyle? sistem bilgilerim ekte.
Top Bottom