Arama sonuçları: *

1. stbeox

Çözüldü✓ Şalter attı bilgisayar açılmıyor

Evet, yapacağım.
  2. stbeox

Açıldı hocam ne olduğunu anlamadım bile. Her elektrik gittiğinde aynı şeyi yaşıyorum. Her şeyi deniyorum açılmıyor hiç olmadık bir anda açınca açılıyor 2 seferdir. Yardımlarınız için teşekkürler sorunu bulamadım hala ama olsun :D
  3. stbeox

Bizim şehirde sadece vatan bilgisayar oldugu için mecbur o mağazadan aldım hazır sistemi. Fiyat olarak da bu kasa uygundu kasada hazır psu vardı zaten rampage in. Bana kalsa ben de rampage takmazdim da işte kasanın içinde olduğu için bir şey yapamadım elimde şu an deneyecek başka PSU'da yok...
  4. stbeox

Bir kere daha aynı olay yaşanmıştı. Birşeyler yaptım statik elektriği almıştım aç kapa yapmıştım psu kablosunu tak çıkar falan yapmıştım olmamıştı, 5 dakika sonra bir daha denemiştim bu sefer çalışmıştı. Bence sorun PSU'da değil başka birşeyde
  5. stbeox

Rampage 80 plus active pfc 750 W
  6. stbeox

Şalterler atmış sabah 12 de elektrik yoktu. şu an farkedip düzelttim durumu. Ancak bilgisayarı açmaya çalıştığımda açamıyorum. Psu kablosunu psuya takınca psu dan düşük bir frekans sesi geliyor. cızırtı gibi değilde sabit bir ses gibi. Nasıl çözebilirim bilen var mı
  7. stbeox

Çözüldü✓ Otomatik geri yükleme noktası tüm dosyaları korur mu?

7 Aralıktaki haline dönüyor değil mi
  8. stbeox

Çözüldü✓ Otomatik geri yükleme noktası tüm dosyaları korur mu?

Ben dün yanlışlıkla tüm windows hizmetlerini devre dışı bıraktım. Şimdi de BAD_SYSTEM_INFO hata kodu ile mavi ekran alıyorum. Geri yükleme noktasına bastığımda 7 aralıkta otomatik geri yükleme noktası olduğunu farkettim. O geri yükleme noktasından geri yüklersem bilgisayar eski ayarlarına geri...
  9. stbeox

Mavi Ekran Windows onarılamadı hatası

İnşallah hocam bakalım haber edeceğim sana, tekrardan teşekkürler
  10. stbeox

Teşekkürler hocam, peki bu şekilde de çözülmezse, tek çare format mı olacak?
  11. stbeox

Şimdi oluyor mu hocam doğru mu
  12. stbeox

Biosla oynamadim gamelooptan pubg oynuyodum sonra arkada o açıkken windows l yapıp kilitledim ekranı, yemek yiyip geldiğimde ise pc donmuştu. Kapat aç yapınca da onarma açıldı. Şu anda asla erişemiyorum masaüstüne. Disk onarmasını önceden başlamıştım ama ortalama 3 saat gosteriyodu tamamlanma...
  13. stbeox

800gb si dolu diskin, ortalama kaç saat sürer bilginiz var mı?
  14. stbeox

Onu girersem disk onarması mi baslatilacak?
  15. stbeox

giriliyor evet, pcyi açınca Otomatik onarma başlatılıyor diyor. Sonra da onarılamadı diyip winre ye atıyor
  16. stbeox

Bilgisayar bugün bir anda dondu. Ben de yeniden başlattım. Bu sefer de explorer.exe Unknown hard error dye bir hata verdi. Şimdi ise güvenli moda girmek istediğimde full mavi ekran yiyorum. Kurtarma ekranında neye basarsam basayım mavi ekran yiyorum. Kilit ekranına bile erişemiyorum Ne yapmam...
  17. stbeox

Bilgisayarı açınca sadece imleç gözüküyor.

Denedim evet ve baya bi kapat aç yaptım düzelmiyor Şimdide Unknown Harf Error - explorer.exe diyor
  18. stbeox

Bilgisayarı açınca sadece imleç gözüküyor.

10 kez yeniden başlattım kapat aç yaptım sonuç hep aynı, bilgisayar şifremi girip masaüstüne girince hiçbir şey gözükmüyor simsiyah ekran ve sadece imlecim gözüküyor. Format hariç nasil çözebilirim bilen var mı? 1734197587 Şu anda da böyle diyor
  19. stbeox

Windows 10 Hoş geldiniz ekraninda kaldi

Hocam ben hep power tuşuna tek tik basarak kapatiyodum basili tutunca da oluyomuş şimdi basılı tuttum kapandı sagolun
  20. stbeox

Windows 10 Hoş geldiniz ekraninda kaldi

Bilgisayarı açtım 10 dakikadır bekliyorum hala hoş geldiniz yazısında. Ne yapmalıyım?
Top Bottom