Arama sonuçları: *

1. sungurhan

Boot menüsünde depo aygıtları görünmüyor

Arkadaşlar format atıcağım ama böyle bir sorunla karşı karşıyayım boot menüsünde ssd ve hdd gözükmüyor
  2. sungurhan

Bilgisayarın Fanları Dönüyor Ama Görüntü Gelmiyor

SSD kablolarını kontrol et birde
  3. sungurhan

Bilgisayarın Fanları Dönüyor Ama Görüntü Gelmiyor

Ramler yerine oturdumu tam
  4. sungurhan

FORZA HORİZON 4 KALINTI DOSYALARINI SİLEMİYORUM

hocam ben alalı 2 sene oldu ayrıyetten halen steamdan gırıp oyun oynayabılıyorum ama gel gelelım silme felan yapamıyorum epic gamestan gta vardı onu kaldırıp resetleyecem bakalım ssd gerı gelıcekmı
  5. sungurhan

HDTune uygulamasından firmware kodunu googleye aratınca alakasız sayfa çıkıyor normalda samsung sayfaları çıkmaı lazım
  6. sungurhan

Benim sahte ssd böyle çıktı anlamadım gitti bozuk sağlammı
  7. sungurhan

hocam bendede samsung 860 evo var içinde sadece oyunlar yüklü , oyunları steamdan kaldırıyorum reset atıp tekrar baktığımda oyun dosyalarıda yerinde duruyor . ssd şuan sahte olduğunu öğrendım ömrünü tamamlamış dıyorlar ama nedense halen gırıp oyun oynayabılıyorum
  8. sungurhan

Samsung 860 EVO sorunum

Arkadaşlar bu SSD oyun için kullanıyorum, şöyle bir sorunla karşı karşıyayım Steam'den oyun siliyorum resetledıkten sonra dosyaları yerinde duruyor biraz önce rastgele metın belgesi açıp kaydettım tekrar resetlediğimde belge yoktu SSD sanki korumaya kalmış kendini testler aşağıda...
  9. sungurhan

yeni topladığım pc kasıyor

donma kasma yapıyorsa HDD dolayı olabilir
  10. sungurhan

Gamepad Şarj Almıyor

İyi Günler Elimde kontorland Bluetooth lu Gamepad mevcut , Cihazı şarj etmek istediğimde ışıklar yanıyor ama şarj almıyor yani doldurmuyor , içini açmadan önce sizinki fikirlerinizi almak istedim , ürün linki aşağıda...
Top Bottom