Arama sonuçları: *

1. swindler

Bilgisayarım boşta %60 ekran kartı kullanıyor.

yüzde yüz kullanılması oyunda normal. Boştayken 60 biraz fazla görev yöneticisinden ney kullanıyormuş en fazla bak bi bide radeon ayarlarına göz at belki boş bi ayar açıktır.
  2. swindler

Bilgisayarımda virüs mü var?

Gorev yoneticisinden kapattim ve tuşlar calisiyor
  3. swindler

Nası sileceğim ki ben bugün bundan habersiz olarak format atmaya calismistim ama biosta uefi usbm gozukmuyordu bunla alakali olabilirmi
  4. swindler

Beyler görev yöneticisinde böyle bir uzantı buldum ve internette arattığımda bunun normal bir şey olduğunu fakat bazı virüslerin kendisini bu şekilde tanıttığını okudum özellikle windows c veya system 32 de duruyorsa. Ve system 32 de duruyor. Ekte bıraktım. Görev yöneticisinde gözüken ismi de çok...
  5. swindler

Haksız yere lolden hwid yedim ne zaman açılır

Oyunu bırakman için çok güzel bir sebep bence
  6. swindler

Kedim Bilgisayarımın Üstüne İşedi

Hocam yazarmısınız bu nası betimleme. Kediyi çöpe attınız mı?
  7. swindler

Çözüldü✓ Gtx1070 ile 7800x3D sorun olur mu?

Olmaz tabii ki niye olsun.
  8. swindler

Valorant 4060 5 5600 fps degerlerim normalmi?

Düsuk ayarlardami oynuyorsun?
  9. swindler

bilgisayarımın fpsi son zamanlarda CS2 de çok düşük

Bi problem var ama ne olduğunu bilmiyorum cs2 nin optimizasyonu çok kötü olduğu içinde olabilir başka oyunlardada test etmeni öneririm youtubeden karsilastir.
  10. swindler

bilgisayarımın fpsi son zamanlarda CS2 de çok düşük

Yüksek ayarlarda ekran kartın devreye girer low ayarlarda ise işlemcin. Bu sebeple arada fark olabilir fakat youtubeden r5 4500 testlerine baktığımda 100 civarı gözüküyor bu nedenle bir sorun olabilir. Bilgisayarın güç modunu kontrol et ve performansa al. Oyun modunu da aç. Sonra tekrar test...
  11. swindler

Steam ile Epic arasında neden indirme hızı farkı var

Anladım. Düşünceleriniz için teşekkür ederim.
  12. swindler

Steam ile Epic arasında neden indirme hızı farkı var

Kendi adınıza konuşmanızı rica edeceğim. Fikrinizin aksine Steam de çok düşük indirme hızları alırken, Epic Games te kullandığım internetin en az %70 ini kullanabiliyorum..
  13. swindler

Ryzen 5 3600 rtx 2060

yapmaz
  14. swindler

Çözüldü✓ Bilgisayar açılıyor sinyal yok diyor

Hacı ramleri çıkar bi silgiyle sil sonra tak dene, bios pilini çıkarıp bi 30 saniye bekletip tak bunu son opsiyon olarak yapabilirsin, kasayı kapat güç kablosunu falan çek sonra kasa power tuşuna 30 saniye kadar basılı tutup tekrar tak kabloyu öyle dene, en son ihtimaller olarak anakarta takılı...
  15. swindler

Oyun Oynarken PC Kapanıyor ama Fanlar Dönüyor

denedinmi söyledgim şeyleri
  16. swindler

hangi oyunda
  17. swindler

aynı sorunu birkaç ay önce bende yaşadım birkaç video izledim ve forumdan yardım istedim basit yöntemler uygulamayı dene ilk olarak bios pilini çıkar bir süre takma pc yi kapatıp fişleri çek ve power tuşuna bi 15 20 saniye basılı tut elektiriğini atsın
  18. swindler

Pc açılmıyor yardım edermisiniz!

yani daha ne yapabilirim psu ile bir sorun var desem olabilir ama yani alalı 1.5 yıl falan oldu hiç bir sorunu olmadı hemde tam neden işlemcinin sorunlu olduğu zamana denk gelsin şey desem soğutucuyu takarken baya bastırdım anakarta zarar verdim desem o olabilirmi yani ama oda pek mümkün değil gibi
  19. swindler

işlemciyi çıkarıp denedim olmadı 1635623859 bütün kabloları söküp taktım işlemciyi takmadan gene olmadı
  20. swindler

psu kablosu dediğiniz. anakarta girenleri ve fişe taktığım haricinde hangilerini kontrol etmem lazım 1635619339 ne yapmam lazım
Top Bottom