Arama sonuçları: *

1. T

Hdd içi doluyken Windows kurulursa nolur

Merhaba arkdşslsr benim 2 tb lık hardiskim ve içinde küçük kardeşimin fotorafları fln var Windows u hdd ye kursam içindeki fotoğraflar ve oyunlar gider mi
  2. T

Pc her açıldığında bios a giriyor

bu videoda adam biosdan çıkabiliyor ama ben aynı ayarları bulamıyorum
  3. T

Evet hdd görünüyor ama pc inin içinde önemli fotoğraflar fln vardı iş ile alakalı onlar gider mş 1637343573 Birde ben pc yi Ssd ye kurdum 128gb şık Ssd ye acaba Ssd dolduğu için mi Windows eror verdi Ssd ye birkaç fotoraf atmıştım Ssd dolmuştu biraz belki yer bile kalmamış olabilir ondan...
  4. T

Herhangi bir değiştirme falan yapmadım mavi ekran verdiği zamanlar pc yi kapatıp saç kurutma makinesi ile tozlarını aldım sonra pc yi açtım bios a attı direk
  5. T

Ben zaten bişi çıkarmıştım demekki sıfırladım ama yine geçmedi ne yapmam lazım bunun geçmesi için başka 1637342321 Tekrardan bios üzerinden sıfırladım ama yine bios a atıyor
  6. T

1637341346 Seninkiler yokki bende
  7. T

Bende bunlar var hangisine gireyim
  8. T

Hayır nasıl yapacağım onu
  9. T

Onu da çıkarmıştım tüm kabloları söküp öyle çıkarıp taktım 1637340425 Ben bu ekrandan nasıl kurtulucam
  10. T

Bende cmos da başlattım böyle Bi ekran geldi 1637340259 Enter a fln basıyorum geçilmiyor bu ekran napıcam
  11. T

Ekran kartı yok apu sistem işlemci amd r3 4300ge
  12. T

Bilmiyorum ki nasıl anlicam onu 1637338970 Pişi çıkarıp taktıktan sonra böyle dedi 1637339045 F1 dedim 1637339129 Hocam yine bios a attı
  13. T

Çıkardım bekliyorum şuanda
  14. T

Nasıl yapıcam sadece pili sökmem yeterli mi
  15. T

Merhaba arkadaşlar ben bügün sabah oyun oynarken birddn Windows mavi ekran verdı daha önce de olmuştu fakat sonradan açmıştım şimdi hiç açılmıyor ilk başlarda tekrar açmayı denerken yine mavi ekran veriyordu şimdi direk bios a giriyor bilgisayarı kapıyorum açıyorum yine bios a giriyor yardımcı...
  16. T

Yeni Sistem Aldım Ne Yapmalıyım?

Aga hani dedin ya sistemi stabil yapa fln diye ne stabil yapar onu anlamadım
  17. T

Hangisi öyle yapar
  18. T

2 X GSKILL 8GB Ripjaws V Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram 1 X MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart 1 X POWER BOOST VK-P3305B 500W Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa 1 X PATRIOT 240GB BURST SATA 3.0 2.5" SSD (555MB Okuma / 500MB Yazma) 1 X AMD RYZEN 3...
  19. T

Driver falan hepsini kurdum sonra yine denedim yine çoktü aşırı kasıyor bilgisayar çok yavaşlıyor birisi bana çok normal öyle olması dedi occt ağır bir test dedi 1624085571 Diricer6fln güncelledim bios da güncel sadecee anakartı çipsetini indirmedim indirmeli miyim ne işe yarıyor o
  20. T

ryzen 3 4300ge işlemci rdr 2 oynatır mı

Ama bu 4350g bendeki 4300ge
Top Bottom