Arama sonuçları: *

1. timssy

PSU yandı en iyi sayılabilecek psu önerisi

Bende bunun 650w olanı var on numara psu. Bu arada fsp psu yananı ilk defa görüyorum şanssızlık olmuş geçmiş olsun.
  2. timssy

Yeni Sistem İçin Akım Korumalı Priz Önerisi

Ben bunu kullanıyorum baya kaliteli bir ürün ama baya zam gelmiş. 200' e falan almıştım. https://www.hepsiburada.com/schneider-electric-apc-p43b-rs-4-cikisli-akim-korumali-priz-918j-siyah-p-HBV00000S5LHZ?magaza=Hepsiburada
  3. timssy

HP VİCTUS İSTEDİĞİM PERFORMANSI VERMİYOR

Laptoplar genel olarak çok ısınıyorlar buna bağlı olarak da drop vs. oluyor. Tüm laptoplarda böyle diyemem ama malum hava sıcaklıklarıda ortada bu sebeple laptop almaktan vazgeçmiştim şimdi dönüp bakınca iyiki almamışım diyorum. Kasa iyidir.
  4. timssy

İtopya Servis Değişim Kararı

Çünkü tüketici kaynaklı olamayan durumlarda firma sorumludur sattığı üründen.
  5. timssy

İtopya Servis Değişim Kararı

Elimizde yok falan kolpa onlar. Bilerek yapıyorlar çünkü biliyorlar faturada düşük fiyatta gözüktüğünü ne tırtıklarsak iyidir gözüyle bakıyorlar. Bu tarz firmalardan alışveriş bile yapmamak lazım aslında ama insan bazen mecbur kalıyor işte :d Amazonun gözünü seveyim kullanıp beğenmesem bile iade...
  6. timssy

PC KENDİLİĞİNDEN KAPANIYOR

Farklı bir psu ile bilgisayarı denemediğiniz sürece anlayamazsınız.
  7. timssy

İtopya rezalet bir firma bu arada son zamanlarda sorun belirten kişi sayısı daha da artmış durumda keza ürünleri çok daha pahalıya satıyorlar piyasaya göre.
  8. timssy

Psu markasını görünce her şeye olasılık verdim. FSP marka bir psu kullanmayı deneyin.
  9. timssy

Çözüldü✓ HP Victus Aldım Hiç Memnun Değilim

Ben boşta diye bir şey söylemedim.
  10. timssy

Çözüldü✓ HP Victus Aldım Hiç Memnun Değilim

Laptopların neredeyse hepsinde ısınma problemi var. Bunu bilerek alsaydın keşke. 1684869600 Hele monster falan alsaydın işlemcin 85 derece altı çalışmazdı lol
  11. timssy

Valorant Kasma Sorunu (300fps) Allah Rızası İçin Yardım

Tek ram mi kullanıyorsun
  12. timssy

kaç fps alıyorsun? işlemci sıcaklığın kaç derece oyunda? düşük ayarlarda oynarken eğer problem olmuyorsa düşük ayarlarda oyna zaten fps rekabetçi oyunlar düşük ayarda oynanır. Ekran kartı sürücünün güncellemesi var mı kontrol et. Son olarak bios güncellemeyi deneyebilirsin.
  13. timssy

oyun içi ayarlarını atar mısın 1680326235 Fps drop mu yiyorsun
  14. timssy

Monster notebook Fps drop ve 3 sn fpsin 1 olması

96 derece nedir ya sucuk koysan pişer
  15. timssy

DİSPLAY HDMİ ARASINDAKI FARK

daha yüksek hz değeri alırsın.
  16. timssy

Çözüldü✓ RTX 3060 ti ile Ryzen 5 5600x uygun olur mu?

ryzen nasıl daha yüksek fps veriyor tam olarak :d
  17. timssy

Windows10- Kernel Event Tracing Hatası nedir ?

hocam gönderdiğim linki okursanız orada yazıyor neler yapabileceğiniz.
  18. timssy

O zaman daha garip çünkü hata kodunu araştırdığımda o şekilde yazıyordu. Linki gönderiyorum bir saniye 1670158217 https://microsoftask.com/2021/06/error-code-30015-11-3221225506/
  19. timssy

Muhtemelen torrent ile indirdiğiniz bir oyunda problem yaşıyorsunuz. Windows firewall kapatırsanız hata vermez. Tabi umarım güvenilir bir kaynaktan indirmişsinizdir.
  20. timssy

bilgisayarın kendiliğinden kapanması

Problem psu da olabilir. Eğer ısınma kaynaklı bir problem yoksa. Fakat servis nasıl bir problem olmadığını söyledi onu anlayamadım.
Top Bottom