Arama sonuçları: *

1. T

KERNEL DATA İMPAGE ERROR HATASI !

Merhaba bilgisayarım açıkken bir anda Mavi ekran verdi kernel data impage error daha önce Mavi ekran almıştım 1 sene önce garantiye yolladım ramler değişmişti. Olay şuan oldu ve garanti süresi 3 gün önce bitti. Bilgisayar açılmıyor ekran siyah olarak kalıyor bazen açılışta DisplayPort sinyal...
  2. T

Lol oynarken mavi ekran vermesi

Yazılım felan mı bende eskiden sadece oyunda olmuyordu ssd olmasından şüpheleniyorum
  3. T

Bende ssd de olduğunu düşünüyorum daha önce de yapmıştı açıkçası götürdüm format felan attılar şimdi tekrar yaptı açınca direk biosa atıyor f10 ile çıkınca display port sinyal yok diyor kalıyor öylece
  4. T

Asus 3060 Ti
  5. T

Merhaba öncelikle bilgisayarı 1 sene önce gaming gentr den almıştım. Daha önce yine yaptı dönüyor kalıyordu götürdüm yazılımdan dolayı demişlerdi. Gelelim soruna lol oynarken bir anda cızırtı yaptı kulaklıktan tamamen kasadan ses felan gelmedi. Basılı tutup power tuşuna açıp kapattım. Sonrasında...
  6. T

Kernel Data İmparator Error Hatası Ve bilgisayar Donması

Maalesef yapamadım bilgisayarı açınca 2 dk geçmeden dönüp kitleniyor bios güncellerken kitlenirse eğer daha büyük sorun yaratır bu arada 2 3 farklı hata kodu veriyor 1664200883 3 farklı hata kodu büyük ihtimalle yarın garantiye yollayacağım 1664201063 Buda 3. Hata
  7. T

Bu arada bilgisayar o kadar yavaşladı ki yani 10 senelik laptop daha hızlı geliyor hiç bir şey yapamıyorum kitlenip kalıyor 1664193166 Bakınız başlata tıkladım dondu ve böyle mouse hareket ediyor ama hiç bir işlev yok
  8. T

Öncelikle merhaba herkese ve ilginize teşekkürler. Bilgisayarım yeni Mart ayında aldım intel 12400f Asus 3060ti felan var yeni bir kasa yani öyle çok da kullanmıyorum. Sorun: 1 haftadır Google da vs internette yada masaüstünde gezinirken Ekran kilitleniyor bazen mouse hareket ediyor tabi hiç...
Top Bottom