Arama sonuçları: *

1. trakyalimuhafazakar

Service Host Sürekli Disk Kullanıyor

Merhaba arkadaşlar. Aşağıya iki adet fotoğraf bakıyorum. Bilgisayarımda Windows SSD'ye kurulu. Ne zaman ki PC açılsa 1. fotodaki gibi deli gibi disk yiyor. Bir oyundan çıktığımda da bu oluyor. Fakat bazen masaüstünde normal takılırken bile bunu yaşıyorum sürekli disk kullanıyor. Bu da aniden...
  2. trakyalimuhafazakar

Sanırım Virüs Girdi Lütfen Yardım Edin.

İlk attığınız yorumu görmemişim.
  3. trakyalimuhafazakar

Merhaba,Antimalware Service şuanda CPU ve güç eskisi gibi kullanıyor. PC'yi yeniden başlattım setup'u da silebildim. Buyrun RSKILL raporu .txt olarak atamadım.
  4. trakyalimuhafazakar

Arkadaşlar pc'yi yeniden başlattım. Masaüstündeki o dosya geri dönüşüm kutusuna taşındı. Görev yöneticisinde de Antimalware CPU ve güç kullanmıyor. Şuanlık bir problem yok gibi Kaspersky ile tarama yapıyorum.
  5. trakyalimuhafazakar

Cyberpunk 2077 Wallpaper yazarsanız çıkar hocam google görsellerde
  6. trakyalimuhafazakar

Arkadaşlar Office programı indirmek için internetten bir setup indirdim YouTube videosu izleyip, videodaki kişi güvenlik duvarını kapatıp öyle yükledi ben de öyle yaptım. PC kafayı yedi. Antimalware Service Executable hiç CPU'dan yemezdi neredeyse bugüne kadar şu an deli gibi güç ve CPU...
  7. trakyalimuhafazakar

İnternetim yeterli mi ?

Ne yapacağınıza bağlı hocam. Benim yaşadığım bölgede altyapı var Türknet'in 100 mbps'lik pakedini aylık 95 TL'ye kullanıyorum. 95 download 7.5 upload veriyor.
  8. trakyalimuhafazakar

Bilgisayar kapanırken isimsiz uygulama kapatmamı engelliyor.

Virüs olabilir. Görev yöneticisinden şüpheli uygulamaları sonlandırın ve MalwareBytes isimli programdan tarama yapın hocam.
  9. trakyalimuhafazakar

WİNDOWS KÜÇÜK RESİMLER GÖZÜKMÜYOR

Arkadaşlar herhangi bir klasörü açtığımda resim varsa klasörde küçük resim olarak gözükürdü fakat şimdi sadece resim olduğuna dair bir ibare var. Bunu nasıl düzeltebilirim?
  10. trakyalimuhafazakar

Kalite düşmeden video nasıl birine gönderilir?

Valorant oynarken güzel bir 1v5 clutch yaptım fakat o an ekran kaydında değildim ama arkadaşım beni izlerken kayıttaydı. Bu videoyu bana gönderecek fakat kalite düşmesini istemiyoruz arkadaşlar. Nasıl kalite düşmeden bana gönderebilir videoyu?
Geri