Arama sonuçları: *

1. T

0xc00007b Hatası çözümü

system 32 dosyaları eksikmiş dediğinizin 32 bitini indirince düzeldi çok teşekkür ederim yardımınız için ^^
  2. T

0xc00007b Hatası çözümü

kendi elimle hiçbir şey atmadım ve dediğiniz şeyleri yüklememe rağmen düzelmedi (format attıktan sonra böyle oldu) yardımcı olur musunuz
  3. T

0xc00007b Hatası çözümü

1685482563 yardımcı olabilir misiniz acaba konu biraz geçmiş ama
  4. T

bilinmeyen aygıt sorunu

çok teşekkür ederim düzelttim sayende
  5. T

bilinmeyen aygıt sorunu

bilinmeyen aygıtlar gözüküyor youtubeden izleyerek yapmayı denedim ama beceremedim yardımcı olabilecek birisi var mı
  6. T

bilgisayarımda formattan sonra fps sorunu

bilgisayarı takasladım gerek kalmadı teşekkürler
  7. T

laptopun şarjını çekince fps artıyor

merhabalar laptopumun şarjını çekince fps artıyor msı afterburnerden nedenini gördüm şarja takınca cpu voltajı çok oynuyor ve çok düşüyor ama çekince sabit kalıyor sorunu nedir bilen var mı 1650008360 şarj aletinde 19V 65W yazıyor ama şarja takınca 2 ila 8 arasında çok fazlasıyla değişiyor
  8. T

cpu sıcaklığı düştükçe fps dü

yüksek performans seçeneği yok başka bir şekilde nasıl güç bindirebilirim
  9. T

cpu sıcaklığı düştükçe fps dü

merhabalar cpu woltajı düştüçe fpsim düşüyor ve çok az yükseliyor bunun çözümü var mı
  10. T

yardımcı olabilecek var mı
  11. T

mx450 ekran kartı i5 11.nesil işlemci 20gb ramim var 7days to die adlı oyunda ultra grafikte 30 40 fps alıyordum şuan en düşükde 20 30 fps sonra gta 5 de düşük grafikte 70 80 alıyordum şuan 20 30 fps 1649788155 ve kullandığım ram çok düşük gözüküyor 3gb fln
  12. T

o da yapılı
  13. T

aynısını yapıyorum ama farketmiyor
  14. T

ana ekran kartım yazmıyor normalde mx450 yazması lazım burada intel iris yazıyor
  15. T

yüksek performans yok bilgisayarda ve sadece kodla geliyor öyle olunca daha kötü oluyor 1649786274 gpu z yi yükledim nereden göreceğim 1649786400 ve 20gb ramim var ama 3.5gb kullanıyor oyun
  16. T

bi ara çok güzel düzelttim nasıl düzelttiğimi bilmiyorum o günden sonra hep böyle sinirim bozuldu
  17. T

bilgisayarımda sadece dengeli modu var kendim yeni mod oluştur diyince de sadece dengeli var kod yazarak yüksek performans getirince daha kötü oluyor fps 3d ayarlarda yüksekperformansa aldım 1649785585
  18. T

driverlerim güncel pil ayarlarında sadece dengeli var ve yazılımla fln yapınca daha kötü oluyor
  19. T

bilgisayarımda format atmadan önce 80 90 fps aldığım oyunda şuan 20fps fln alıyorum formatı baştan attıktan sonra sıfırdan bilgisayarın güncellemeleri v.b herşeye yardımcı olabilecek var mı acaba
  20. T

Format sonrasında fps sorunu

daha önceden onu da denemiştim ama düzelmemişti hatta genel olarak sitesinden sadece ekran kartını güncelleyin dedikleri için formatlamıştım da keşke format atmasaydım
Geri