Arama sonuçları: *

1. ugo.

LoL'de FPS düşük normal mi?

Hocam size attıkları tool bu muydu acaba? İnternetten buldum, yani riot'un official sitesinden. Deneyeceğim de.
  2. ugo.

Tamamdır öyle deneyeceğim. Neredeyse aynı sistem niye ben düşük alıyorum ki ya :( 1674399821 Ticket açıyorum hocam bir de şu darboğaz muhabbetinden ötürü mü diye Ultra ya çekip deneyeceğim.
  3. ugo.

Evet güncel. Ettim, 144HZ'de. Nasıl yani? Öyle mi diyorsunuz.
  4. ugo.

Kusura bakmayın dalgınlığıma gelmiş, FPS 60'lara bile düştüğü oluyor. Bu söylediğim fps değeri Medium ayarlar için geçerli fakat her şeyi en düşüğe aldığımda bile 70-80 görüyorum.
  5. ugo.

İşlemcim i3 10105F Ekran kartım RX 6500XT 16 GB ram var. Fakat LoL'de düşük fps alıyorum, (fps değerleri tatmin etmiyor, oyun ilerledikçe düşüş bariz belli ve rahatsız edici oluyor), bu normal midir, sebebi nedir? Bilgili arkadaşlar var mı acaba? Ne yapabilirim bu konu hakkında?
  6. ugo.

SIGMA-RULES Sistem FPS değerleri normal mi?

Bakacağım hocam şimdi. 1669482362 Anladım teşekkürler. 1669482386 Dual Channel 16GB ram kullanıyorum. :(
  7. ugo.

Dostum teşekkür ederim ama kullandığım sistemde işlemci i3 10105F yani ben ram mhzlerini arttırsam da 2667MHZ üstünü desteklemeyecek ve alamayacağım.
  8. ugo.

O nedir dostum? Tarif edebilirsen bakacağım.
  9. ugo.

Ekran kartı driver'i en günceli yüklü AMD Yazılımından kontrol ettim. Başka ne driverine bakmak gerek?
  10. ugo.

İtopya stoğunu yakalayabildim sistem elime ulaştı, kurdum kullanmaya başladım. Ancak FPS değerleri biraz hoşuma gitmedi açıkçası. 144 HZ monitörüm var LOL oynuyorum arada sırada, aslında 144HZ LoL'de fazla önemli değil ancak FPS değerli (low ayarlar) 144'ün altında kalabiliyor, bu normal mi? Bir...
  11. ugo.

LoL ani fps drop sorunu

Değerli yorumlarınız için teşekkürler deneyip bildireceğim. 1651269435 Denedim fakat sorun devam ediyor, zaten tam ekrana almayı denemiştim sorun başladığında değişmemişti fps 240’a sabit ve yine yapiyor. Kenar yumuşatmayı da kapatıp denedim yine aynı.
  12. ugo.

LoL ani fps drop sorunu

İşlemci R5 2600x Ekran kartı - Asus 3 fanlı Rtx 2060 Ram - marka bilmiyorum, 32 gb 4000MHz dual(16x2) Yeni olmaya başladı. LoL oynarken aniden drop yiyorum, normal maçta fps 60-70 e düşüyor aniden TFT’de fps 5’e düşüyor. Sebep aradım bulamadım, kullanımlara baktım drop yediğim an ekran kartı...
  13. ugo.

FiveM Normal olmayan fps

Anladım teşekkürler Teşekkür ederim cevaplarınız için, başka sunucuda test edeceğim.
  14. ugo.

FiveM Normal olmayan fps

FiveM RP sunucusunda oynuyorum, fakat fps çok garip bir şekilde sistemime göre aşırı düşük kalıyor. Sistem: R3 3100 4.0GHz, RX 5500 XT 8GB, 16 GB 3200 MHz Ram dual channel, Sandisk Ultra 3D Nvme 500 GB. Bios: En güncel sürümü yüklü, Gigabyte b450m s2h Ekran kartı: Son WHQL sürümü İşlemci ve...
  15. ugo.

R3 3100, B450M S2H - SAM(ReSize Bar) Açmalı mıyım?

Resize Bar'ı kapatacağım fakat 4K Above Decoding seçeneğini kapatmama gerek var mı ? 1616500482 Pardon 4G Üstü Kod çözme
  16. ugo.

Kesin midir hocam, bir de sadece resize bar'ı kapatıcam, önceden 4k above decoding diye bir şey vardı o açık kullanıyordum technopattan izlemiştim, performansa katkısı vardı.
  17. ugo.

Ryzen 3 3100 2 cores nedir?

Ryzen Master yükleyip sistemi yeniden başlatınca düzeldi hocam.
  18. ugo.

R3 3100, B450M S2H - SAM(ReSize Bar) Açmalı mıyım? Başlıkta da yazdığı gibi, ben denemek için açtım fakat işlemci sıcaklıkları 5 derece kadar arttı, ne yapmalıyım? Performans'a fazla bir etkisi yoksa kapatayım.
  19. ugo.

Nihai performans modunda kullanıyorum, değiştirmeli miyim?
  20. ugo.

Çözüldü hocam.
Top Bottom