Arama sonuçları: *

1. v3ttt

Mavi Ekran CAS terazi programı yardım!!!

Arkadaşlar merhaba. CAS markası cl5200 model 2 tane terazim var. Bilgisayardan CAS cl terazi programı var. İnternet kablo bağlantıları tam. Ama uygulamadan fiyat gönderirken sürekli hata veriyor.
  2. v3ttt

Çözüldü✓ RTX4070Tİ 'lı PC toplayacağım fikirlerinize ihtiyacım var.

ben 4070 ile 4070ti arasında fazla fark yok diyorlar ama ben 4070ti tercih ettim. Sizin de bütçeniz varsa ti alın geçin sanırım en az 5 6 yıl götürür.
  3. v3ttt

Çözüldü✓ RTX4070Tİ 'lı PC toplayacağım fikirlerinize ihtiyacım var.

rtx 4070ti serisinde hemen hemen her marka kart benzer yada yakın performans sergiliyor. Marka takıntısına fazladan 10k para vermeye hiç gerek yok dostum.
  4. v3ttt

Amcaoğlu vatandan 25000 TL'ye pc almış go mu ho mu😂

İyi saplamışlar.
  5. v3ttt

Mavi Ekran Yeni anakart alıp sistem kurma????

Selam B450 anakarttan b550 anakarta geçicem. Anakartı aldım ve eski anakartı çıkartıp yenisi takıcam. Bu yeni anakartı takınca bilgisayara herşeyi sıfırdan mı kurmam gerekiyor. M2 ssd ve HDD'teki bilgi belgeler yeni anakartta olacak mı? Ne yapmak gerekli?
  6. v3ttt

Sistemim ayda ne kadar elektrik harcar

Eletrik mi o ne ? Yenir mi? Giyilir mi? :D 2023 göstermeyecekler bize Almanya yolcusu kalmasın. :D :D :D
  7. v3ttt

Mavi Ekran Harici Bluetooth cihaz bulma sorunu

Merhaba. Arkadaşlar masaüstü toplama bilgisayarımda harici bluetooth usb var. Ne oldu anlamadım kulaklığımı bulmuyor. Önceden sorunsuz bir şekilde bağlanıyordu. 2 gündür sıkıntı var çözemedim. Bilen anlayan varsa lütfen yardımcı olsun. İnternette araştırdım sorunu bulamadım ve çözemedim. Cihaz...
  8. v3ttt

Masaüstü bilgisayar bluetooth kulaklık ses-mik yardımı

Selam arkadaşlar. Masaüstü bilgisayara https://www.trendyol.com/streak/kablosuz-mini-bluetooth-usb-5-0-dongle-receiver-alicisi-aparati-p-54871334 bunu aldım. Bluetooth mikrofonlu kulaklığım var. Bağlantı yaptığımda ya sadece mikrofon bağlanıyor ses duyamıyorum ya da ses kulaklık çalışıyor...
  9. v3ttt

Masaüstü bilgisayara bluetooth mikrofonlu kulaklık bağlama

Arkadaşlar bu konu hakkında bilgi sahibi olanlar lütfen yardımcı olabilir mi?
  10. v3ttt

MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart 1624203307 https://www.trendyol.com/streak/kablosuz-mini-bluetooth-usb-5-0-dongle-receiver-alicisi-aparati-p-54871334 bunu aldım taktım bluetooth için. Kulaklık ve mikrofon tek tek bağlanıyor. Ama aynı anda olmuyor. Ya...
  11. v3ttt

Selam arkadaşlar masaüstü bilgisayara JBL 500BT kulaklığım var. Mikrofonlu kulaklık bağladığımda sesim gitmiyor yada sadece sesim gidiyor kulaklık işlevi görmüyor. Hem kulaklığı hem mikrofonu nasıl aktif ediyoruz.
  12. v3ttt

Acil yardım Ekran ysn dönüyor

Selam arkadaşlar. Bilgisayar açılışta yan dönmüş olarak açılıyor. Bunun çözümü nedir? Açıldıktan sonra ctrl + alt + üst yön tuşuyla düzeliyor. Ama bilgisayar yeniden açılınca gene eskisi gibi yan açılıyor. Hp laptop win 8
Top Bottom